Gaudi Vall (Sherco) molt a prop del podi del Trial de Castellolí.

El pilot de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Gaudi Vall (Sherco) va assolir la quarta posició de la màxima categoria (nivell Negre) del Trial Open de Castellolí, penúltima cursa del campionat de Catalunya de l’especialitat.

La cursa, organitzada pel Moto Club Baja, es va disputar el passat diumenge (dia 30) a les instal·lacions del circuit Parcmotor. Els organitzadors van dissenyar dos traçats, un amb 10 zones pels més novells i un altre de 12 zones pels més experimentats. Cada participant va haver de superar dues vegades el recorregut amb un temps establert per cada volta.

Vall va protagonitzar una excel·lent actuació, que no va tenir la recompensa merescuda. Una de les zones, en concret la zona 9, va ser una dificultat inassolible (5 punts de penalització a cada passada) i un final desafortunat (zones 11 i 12), que a la primera volta va superar a 0, en el segon pases va complicar. Els 7 punts (5+2) penalitzats en aquesta recta final de la cursa,el van allunyar del segon lloc de la classificació definitiva del nivell Negre.

Cal destacar que, durant bona part de la prova, Vall es va mostrar molt segur en aquesta segona posició i res feia pensar que se li pogués escapar al final de la cursa.

Classificacions Trial Open Castellolí  (pilots FMA)