Albert Llovera: “No s’ha pogut evitar, el Dakar 2022 ja es historia”.

El avión fletado desde Amsterdam con recambios, no solucionó el problema de suspensiones del Iveco #519 

 

És una decisió difícil de prendre, però davant evidència que era impossible continuar, Albert Llovera i els responsables de l’equip Fesh Fesh, van decidir prendre el camí a casa.

El pilot d’Andorra la Vella ens relatava així el motiu pel qual deixava el Dakar: “L’Iveco està reparat, queda només el problema de les suspensions que una vegada desmuntades estaven pitjor del que ens pensàvem. En el decurs la jornada de descans va arribar un avió amb recanvi des d’Amsterdam (De Rooy), tanmateix les suspensions d’última generació que són les que utilitzem nosaltres no hi eren.
Davant aquesta situació, De Rooy em va comentar inicialment que l’únic recanvi que tenia me’l deixaria, però amb la condició que si l’altre Iveco que les porta muntades (ara mateix està en la quarta posició de la general) les necessitava, hauríem de fer el canvi. Al final, el mateix De Rooy i nosaltres, vam decidir no tenir en compte aquesta opció i deixar el ral·li”.

Mentre avui (dia 9) el ral·li arrenca de nou després de la jornada de descans en el bivac de Ryiadh, Llovera i el seu equip partiran cap als seus llocs d’origen. Després de tres dies molt intensos de treball per part dels mecànics i de reunions per part d’Albert, continuar ha estat impossible.

 

Servei de premsa.


 


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: