Excel·lent actuació de PCR Sport en el 52 Ral·li Osona.

Juan Andújar (Ligier JS2R) venç en el Campionat RACE de Turismes (CRT).

 

PCR Sport va completar el Ral·li Osona 2021 situant a dos dels seus quatre equips en el top10 de la classificació absoluta del ral·li. Com és habitual, la prova es va caracteritzar per les altes temperatures que van haver d’aguantar tots els presents en els diferents escenaris en els quals es va disputar el mític ral·li organitzat per l’Escuderia del mateix nom.

Albert Orriols-Lluis Pujolar (Skoda Fabia Rally2). Els pilots de l’Escuderia que va organitzar la competició van fer un ral·li impecable. Van marcar el millor temps en totes les especials cronometrades i en conseqüència van ser líders de l’Osona 2021 de principi a fi.
És la quarta vegada que Albert Orriols inscriu el seu nom en el palmarès com a guanyador del Ral·li Osona i la tercera que ho fa amb Lluis Pujolar com a copilot.

Jesus Jimenez-Nacho Paz (Citroën C3 N5). Per a aquest tàndem que té fixats els seus objectius en els ral·lis de terra, l’experiència que van viure en les carreteres de la comarca d’Osona va resultar molt positiva i sorprenent.
La qualifiquem de sorprenent pel fet que el seu objectiu era conèixer les reaccions sobre asfalt d’una mecànica que coneixen bé sobre terra. Els mitjans de què van disposar no van ser els mateixos en el cas que haguessin sortit amb la finalitat de disputar el ral·li.
Malgrat tot es van situar des de l’inici molt prop dels més ràpids, entrant el C3 al parc tancat final en una meritòria 6a, posició.

Xavier Agustina - Dani Muntadas (Hyundai i20 R2). En ple procés d’adaptació al Hyundai, Agustina-Muntadas, van protagonitzar un ral·li de menys a més, acabant la prova en la 7a plaça, just per darrere dels seus companys Jimenez-Paz.

Marà Parés-Marta Ylla (DS3 N5). No van tenir les seves millors sensacions a l’Osona 2021. Es van mantenir durant tota la jornada prop del Top10, però sense aconseguir els registres a priori previstos. Al final 10a, posició per al DS3 N5 de PCR Sport.

En opinió de Pep Codinach (responsable de PCR Sport), el ral·li ha estat favorable als interessos de la seva estructura de competició, així ho comentava: Resultats a part, hem aconseguit entrar al parc tancat els quatre cotxes amb els quals vam venir a córrer. A més el cotxe 0, pilotat per Santi Anglada - Enric Oller, no ha tingut cap problema i ha pogut completar tot el ral·li. També vam fer algunes proves en la mecànica del Skoda Fabia de Orriols-Pujolar que van donar un resultat positiu. Així doncs, satisfets pel treball realitzat i continuarem preparant pròximes competicions si la situació en la qual vivim ens ho permet.Primer triomf del Ligier JS2R.
Juan Andújar (Ligier J2SR), va quallar una excel·lent actuació en la quarta prova del Camionat RACE de Turismes disputada en el Circuit del Jarama.

El pilot de PCR Sport al volant del Ligier JS2R , va acabar la primera de les carreres disputades fregant el podi (quarta posició) mentre que en la segona va obtenir un triomf inapel·lable, es va posar líder en la mateixa sortida i va aguantar la posició fins a travessar la línia d’arribada.

Primer triomf d’un vehicle en el qual Pep Codinach té dipositades moltes esperances, per a competir en campionats de resistència.

 

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: