Gil Membrado fitxa per Michelin Motorsport

La seva actuació en les GSeries 2021 no va passar desapercebuda per als tècnics de la prestigiosa marca de pneumàtics. 

 

L’excel·lent actuació que va protagonitzar Gil Membrado en el certamen de pilotatge sobre gel (podi en els 4 meetings), ha estat la millor targeta de presentació perquè els tècnics de Michelin Motorsport es fixessin en les bones maneres del jove pilot del RACC, al volant d’un dels vehicles de la categoria reina del campionat.

Luis Ramos (Responsable de Competició) ens comenta d’aquesta manera com va tenir les primeres referències de Gil: Va ser Pep Codinach de PCR Sport el primer que em va comentar que hi havia un pilot molt jove que valia la pena seguir. Coneixia al pare de Gil (Pep) de l’època en què competia en el català de ral·lis. Del Gil va ser la primera notícia.

El següent pas va ser desplaçar-se al Circuit Andorra amb Michel Ducher, que va exercir durant molts anys com a tècnic de la marca en el Campionat del Món de Ral·lis, per a veure en directe les evolucions de Gil en un meeting sobre la pista gelada andorrana: Ens va agradar molt el que vam veure. Sens dubte la seva valentia, desimboltura, confiança en sí mateix..., En un pilot de la seva edat criden l’atenció. Té molt potencial i per a mi és important que Dani Balasch estigui amb ell, el considero una persona de la qual Gil pot aprendre molt, en tots els aspectes.

El Sr,Ramos va ser molt clar en afirmar que: Gil Membrado es troba sota el paraigua de Michelin Motorsport en totes les competicions en les quals decideixi participar durant aquesta temporada. En principi, el campionat de Letònia de Ral·lis serà el punt de partida, el nostre representant en la zona ja està al corrent de la presència de Membrado en aquest calendari.

Per a Gil i el seu entorn comptar amb el suport dels tècnics de Michelin suposa: Poder tenir al teu costat tècnics experimentats és una gran ajuda. Et poden assessorar en múltiples aspectes, sobretot en els inicis, en competicions en l’àmbit internacional.

Gil Membrado, i el seu equip, afegeixen a la satisfacció del gran resultat aconseguit en les GSeries 2021, l’acord aconseguit amb una marca del prestigi de Michelin, per a una temporada que és preveu complicada però amb reptes apassionants. Malgrat tot l’objectiu continua sent, segons el pilot d’Olost: Continuar treballant en la mateixa línia que ens ha portat fins on estem.


 

Servei de comunicació.Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: