Gil Membrado repeteix com a subcampió de la categoria Giand, en les GSeries 2021 d’Andorra

El pilot del RACC va completar el certamen andorrà sense baixar del podi del Circuit Andorra.

 

Gil Membrado va saldar la seva quarta cita del calendari de les Crèdit Andorrà Gseries 2021 en una tercera posició aconseguida, de manera espectacular, en l’última final de la temporada en l’escenari del Port d’Envalira.
El pilot d’Olost va compartir podi amb dos experimentats pilots de món dels ral·lis en l’àmbit internacional. Nil Solans i José “Cohete” Suarez el van superar, però va deixar per darrere a Jan Solans i Marc Gené entre altres. Sens dubte una altra excel·lent actuació del jove pilot del RACC, que va aconseguir revalidar el subcampionat aconseguit fa un any.

En aquesta última cita del calendari del campionat andorrà, els inscrits en la categoria Giand van disputar una de les variants habituals de l’escenari andorrà. En aquest traçat es va disputar completa l’espectacular revolt (conegut com la parabòlica) situat just després de la sortida.
L’esmentada variant és una de les més ràpides de la pista del Port d’Envalira, aquesta vegada, la zona tècnica del nord del circuit no estava en el recorregut d’aquesta G4.

Cal destacar que els organitzadors de l’esdeveniment, per a poder tenir la pista en les millors condicions fins al final, van preparar dos traçats diferents per aquesta última cita de les GSeries 2021. Giand i motos van competir en un traçat mentre que SBS i 2RM ho van fer en un altre diferent.

El meeting es va iniciar amb bones sensacions per al pilot del Elegant Driver. En els entrenaments lliures, va parar el chrono en 46’153, un excel·lent temps que només va ser superat pels experimentats, Nil Solans i José “Cohete” Suarez.
També és cert, que el nivell competitiu dels perseguidors, Mathieu Baumel i Jan Solans, no permetia cap mena de relaxació.

En la mànega qualificativa, les bones perspectives es van torçar i amb la cinquena plaça aconseguida semblava que el podi de la G4 s’escapava, encara que no perillava el subcampionat de la categoria sí el que restava de meeting transcorria sense grans sorpreses.
Solans i Suarez van repetir al capdavant de la classificació d’aquesta mànega, aquesta vegada, amb Jan Solans i José Luis Diego es van interposar entre Gil i els favorits al triomf. Amb aquests resultats, la graella de la final 1A era complicada per a un Membrado que sortia en tercera plaça i amb els germans Solans per davant.

La final 1A es va iniciar segons com es preveia, és a dir, Nil va prendre el comandament amb el seu germà Jan i Membrado darrere. Amb aquestes posicions i amb el major dels Solans cada vegada més distanciat, es van superar les cinc primeres voltes. En la volta que quedava de l’última final del certamen es va produir la maniobra que va situar a Gil en el podi final de la G4. El pilot més jove de la graella va poder superar a Jan Solans i va creuar en segona posició per sota de la bandera quadriculada.

SATISFACCIÓ, en majúscules, en el Team Membrado una vegada finalitzades les Crèdit Andorrà GSeries 2021. L’opinió unànime era: Vam venir al Circuit Andorra a continuar aprenent i al final, a més, hem aconseguit uns excel·lents resultats. Sens dubte han estat unes setmanes dures, però l’esforç ha estat molt “rendible” en tots els sentits.

La temporada ha començat bé, però només ha fet que començar. L’objectiu és continuar treballant per a ser cada vegada més competitius i poder afrontar amb garanties d’èxit nous reptes, segurament, més exigents.

 

Servei de premsa.


 

Classificació de las Crèdit Andorrà GSeries 2021 - G4.




Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: