A les Crèdit Andorrà GSeries 2021 els GIAND son garantia d’espectacle

“Cohete Suarez”, repeteix triomf. Gil Membrado i el campió del món de MotoGP, Joan Mir, també en el podi.

 

L’equip de PCR Sport ha tancat amb èxit la segona setmana de competició en el Circuit Andorra. En la G2 de les Crèdit Andorrà GSeries 2021, els tècnics del preparador de la Torre d’Oristà també han dut a terme l’àrdua tasca de mantenir els vuit vehicles de la categoria GIAND. Després de moments d’extrema tensió, just abans de les últimes finals, van aconseguir que tots els vehicles les poguessin disputar i se situessin en el seu corresponent box. Les “ferides de guerra” en alguns d’ells eren notables.

Per a aquest segon meeting del certamen andorrà de pilotatge sobre gel, els organitzadors van prendre la decisió d’oferir als participants la variant més tècnica i més llarga de les instal·lacions del Per d’Envalira. Per a la majoria de pilots, aquesta era l’opció preferida per a competir. Amb tot, “Cohete” ens va fer aquest comentari: “M’ho passo molt bé en els dos traçats”.

Quant a la climatologia, destacar l’ambient agradable, malgrat les baixes temperatures, que va acompanyar als presents en el Circuit Andorra fins passada la mitjanit del dissabte.

L’equip ELEGANT DRIVER, amb el pilot balear PEDRO FONT al capdavant, va tornar a situar tres vehicles en la graella de sortida. En aquesta G2, va repetir la dupla vencedora la setmana passada, formada per José “Cohete” Suarez i Gil Membrado. En els altres GIAND, van compartir volant Miquel Socías i Joan Mir, mentre que en el tercer en discòrdia de l’equip balear, es van alternar en el seu pilotatge Ferran Naudi i el pilot francès de ral·lis, Yohan Rosell.

Albert Llovera, Gerard de la Casa compartint volant del GIAND número 7, amb José Luis Diego, i Manel Guiral-Joaquin Rodrigo, van ser els tres equips que van repetir en la G2. Entre els quals van estar per primera vegada enguany en el traçat andorrà van estar el tàndem Mikel Azcona-Ruben Fernandez i el format pels pilots russos Leonov-Tkschenko.

“Cohete Suarez” i Gil Membrado van repetir en el podi. Joan Mir i Yohan Rossel van sorprendre.
El sorprenent dominador inicial de la G2 va ser el pilot francès Yohan Rossel que va marcar un espectacular crono (va ser l’únic que va baixar de 54”) en la màniga de qualificació. Per darrere “Cohete” a gairebé 2” i Membrado a 4”, van prendre bona nota que no seria fàcil superar a un pilot francès que es troba en fase de preparació del Ral·li de Montecarlo.

En la primera de les finals disputades tot va semblar tornar a la normalitat. En la 1A, “Cohete” va aconseguir superar a Rossel, mentre que Membrado feia el mateix a la 1B, amb la gran atracció d’aquesta G2, el campió del món de MotoGP, Joan Mir.

Res va canviar en la final que va tancar el meeting, tant “Cohete” com Membrado, que comparteixen el GIAND dorsal 21, van confirmar les seves posicions al capdavant la classificació. Mir va aconseguir el tercer lloc després de vèncer en la final 2B.

Classificació Crèdit Andorrà GSeries 2021 - GIAND G2.
Per a Pep Codinach, responsable de PCR Sport, va ser una altra jornada molt dura: Sens dubte, amb tants cotxes en pista en una lluita cos a cos, és impossible que no hi hagi tocs i en conseqüència reparacions d’urgència en els boxs. Superem els inconvenients i ara tenim un parell de setmanes per a preparar la recta final del campionat.

Així doncs, la pròxima cita en el Circuit Andorra serà el dissabte (dia 30) per a la disputa de la G3. de les Crèdit Andorrà GSeries 2021.

 

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: