2n lloc per a José L. García - Xevi Moreno (DS3 N5) a la Cerdanya.

El tàndem, al volant de la mecànica assistida per PCR Sport, van aconseguir l’escratx en l’última especial del 5è Ral·li Esprint de la Cerdanya.

José L. García-Xevi Moreno (DS3 N5) van aconseguir una excel·lent segona posició escratx en el 5è Rallysprint de la Cerdanya, prova amb la qual es va reiniciar l’activitat per als equips que habitualment competeixen en ral·lis d’asfalt de Catalunya.

Els pilots de l’equip PCR Sport van compartir el podi d’Alp amb: Xavier Domènech-Dani Muntadas (Porsche 997 GT3), vencedors del ral·li esprint i Dani Solà - Sergi Brugué (BMW M3) que van ocupar el tercer esglaó de l’esmentat podi.

Els organitzadors de l’esdeveniment, Cerdanya Racing Club i Vline Org, van preparar el recorregut habitual per a la seva cursa. Així doncs, es va iniciar la competició amb tres pujades Alp-Masella (6,03 km), i tres passades més en sentit contrari Masella-Alp (5,95 km).
L’escenari va ser la carretera Gi-400 i el traçat total de velocitat es va acostar als 40 km.

Jose Luis García - Xevi Moreno (DS3), van completar un ral·li molt regular, sempre entre els més ràpids, i que van arrodonir amb el millor crono en l’última cronometrada de la prova, tercer pas per Masella-Alp, que va ser decisiva per a assegurar la comentada segona posició en la classificació final.

És evident que el centre d’atenció del ral·li, quant a la composició del podi final, va ser la lluita que van mantenir, José L. García i Dani Solà, per la segona posició. Van començar l’última especial separats per tan sols 7 dècimes.

Una vegada finalitzat el rallysprint, satisfacció en l’assistència de PCR Sport per la segona plaça que, dit sigui de pas, era al màxim que podien aconseguir en condicions normals.
L’activitat en l’especialitat dels ral·lis queda stand-by fins al primer cap de setmana de setembre (dia 5) en el qual es disputarà el I Memorial Abel Puig, sobre terra.

Classificació 5è Rallysprint de la Cerdanya.