PCR Sport posa el punt final al GT - CER 2019, en el Circuit de Barcelona

Josep Mayola subcampió del Campionat d’Espanya de GT 2019

Amb la prova de 2 hores disputada en el Circuit de Barcelona - Catalunya es va tancar el Campionat d’Espanya de Resitencia (GT-CER) 2019. Els equips de PCR Sport, Josep Mayola-Francesc Gutierrez (Ferrari 498) i Vicente Dasi-Josep Parera (Cupra TCR), van tenir un comiat molt positiu, mentre que el team Monje no va poder culminar amb èxit el seu excel·lent inici de carrera.

Mayola-Gutiérrez (Ferrari 498), van completar el cap de setmana en una meritòria 2a posició després de mantenir una emocionant lluita amb l’equip francès Goethe-Gpethe (Renault 501).
Després d’estar entre els més ràpids dels entrenaments cronometrats, Gutierrez va parar el crono en 2’04”404, mentre que Mayola ho va fer en 2’’05”868, i d’ocupar la posició de líders durant 54 voltes de les 93 disputades, no van poder aguantar la posició de privilegi fins a final. Mancant 6 voltes per al final van ser superats pels que van ser els guanyadors de la cita catalana del GT-CER 2019.

Dasi-Parera (Cupra TCR) van aconseguir a Barcelona la millor classificació de la temporada. Van protagonitzar una actuació molt regular durant el cap de setmana, al final la recompensa va ser la 6a posició de la categoria TCR.

Al contrari que els seus companys de PCR Sport, Ferran Monje Jr - Ferran Monje (Cupra TCR) no van poder portar fins al final un cap de setmana impecable, fins al moment de l’abandonament.
Van saldar la seva participació en els entrenaments amb uns cronos de 2’10”345 i 2’14”306 respectivament.
L’inici de la carrera va ser espectacular situant-se al capdavant dels TCR. Durant les 28 voltes que van estar en pista van ser els líders de la categoria.