Els equips de PCR Sport van estar en el podi de la Baja Portalegre 2019

PCR Sport va acudir a la present edició de la Baja Portalegre 500, carismàtica prova vàlida per al Campionat del Món de Bajas, per a donar suport, en el parc d’assistència, a dos equips immersos en la lluita pel triomf de les copes Yamaha. En concret, al campió de la Yamaha Open espanyola (José Luis García - Xevi Moreno) i als triomfadors de la Yamaha Stock d’Israel (Yuval Sharon - Nimrod Kir Ofi).

Els dos equips van aconseguir acabar la prova de l’Automòbil Club de Portugal en posicions d’honor. García- Moreno en la primera plaça de la Yamaha Open mentre que el tàndem israelià hi va fer en la segona plaça de la Yamaha Stock.
Destacar també, que tots dos equips van estar entre els millors de la categoria TT2, en concret en el 2n i 3è lloc respectivament.

Recorregut exigent amb varietat de pistes i traçats.
Els organitzadors de l’esdeveniment van preparar, per als Yamaha YXZ1000R, un traçat amb tres especials molt selectives. La SS1 - Pròleg, de 4,66 km, la SS2 de 69,03 km i la SS3 de 193,57 km.
En total 270 km de velocitat en els quals els participants es van trobar tot tipus d’obstacles (sobretot  aigua, pedres soltes, ... ).
Recordar que els pilots dels Yamaha que van tenir l’oportunitat de disputar la Portalegre 2019, van ser els vencedors dels respectius països en els quals es van disputar les copes monomarca esmentades.

José Luis García-Xevi Moreno, van protagonitzar una prova molt intel·ligent.
Els campions espanyols del Yamaha Open van iniciar la prova portuguesa a bon ritme, deixant entreveure que havien fet el llarg desplaçament amb la intenció de lluitar pel triomf.
En l’etapa pròleg (SS1), van aconseguir una excel·lent 2a plaça a 3 dècimes de l’equip portuguès Rodirguez-Nunes. En la continuació la lluita entre tots dos equips va tenir continuïtat, la SS2, també va ser guanyada per l’equip local (52”), encara que com es pot comprovar, el duo de PCR Sport seguia amb totes les opcions intactes.
En la SS3, va ser on Garcia-Moreno van mostrar tot el seu potencial i van superar als seus directes rivals per gairebé 30’ aconseguint el triomf anhelat de manera rotunda.
A més la brillant actuació en aquesta 3a especial també va ser decisiva per a aconseguir la 2a plaça de la categoria TT2.

Yuval Sharon - Nimrod Kir Ofi, de menys a més.
Després de situar-se en l’última posició de la pròleg, l’equip israelià va continuar confiant en les seves possibilitats.
Van seguir fidels al seu plantejament de carrera i això els va portar a la 3a plaça després de disputada la SS2 i a la 2a posició després d’acabar la SS3, la més dura del recorregut, a un excel·lent ritme.
Igual que els seus companys de l’equip PCR Sport, Sharon-Kir Ofi també van estar en el podi (en aquest cas 3a posició) de la categoria TT2.

Per a Pep Codinach (Responsable de PCR Sport), el cap de setmana en terres portugueses només pot catalogar-se com de: Excel·lent, lluitar contra els millors equips, Yamaha Open i Yamaha Estoc, europeus i estar en el podi final de cada categoria és tot un èxit.
La Baja Portalegre és una cita molt dura, la concentració per superar els obstacles que es van plantejant és primordial. Els nostres equips han fet una carrera molt intel·ligent i han aconseguit una merescuda posició entre els millors.