A Motorland, els pilots de PCR Sport lluiten amb els millors

En el circuit de Motorland, PCR Sport va aconseguir situar a varis dels seus pilots en el podi del traçat aragonès. Josep Mayola va pujar a la tercera posició del podi dels GT en la primera carrera. En la categoria TCR, Harriet Arruabarrena-Antonio Aristi, també van estar en el tercer calaix del podi de la primera prova, encara que després d’una sanció al rival que els va precedir en la línia d’arribada, els va situar en el 2n lloc de la classificació final.
En la 2a carrera, el premiat va ser el pilot aragonès, Guillermo Aso que va aconseguir la 2a posició entre els vehicles TCR.

Quant a la climatologia, esmentar que la pluja caiguda en jornades anteriors no es va repetir, encara que durant el dissabte (dia 25) hi va haver moments de certa intranquil·litat. El sol va lluir amb força en general, però el fort vent (fresc) va ser el gran protagonista del cap de setmana.

Entrenaments oficials (1a manega). En la categoria C1, Mayola va aconseguir parar el crono en 1’57”757, temps que el va situar en la segona línia de la graella de sortida. Aso (2’00”086) va aconseguir el segon millor crono entre els TCR, només el campió del TCR Europe 2018 (Mikel Azcona) el va superar. Antonio Aristi (2’01”143) i Vicente Dasi (2’03”719) es van situar en posicions més endarrerides.

(2a mánega). Mayola (1’57”808) va repetir la quarta plaça de la mànega precedent. En el cas dels pilots dels Cupra TCR, Aso (2’01”166) va ser el més ràpid, ocupant la 5a posició entre les mecàniques de la seva categoria.
Harriet Arruabarrena (2’02”402) i Josep Parera (2’03”094), no van aconseguir estar en posicions davanteres.

La 1a carrera, Mayola, al volant del seu Ferrari 498, va protagonitzar una prova molt regular, rodant des de l’inici en 4a posició. Mancant sis voltes per al final (volta 19), va tenir l’oportunitat de superar al vehicle que tenia per davant. Mayola va aprofitar aquesta oportunitat i es va situar en una posició de podi, que no va tenir problemes a conservar fins al final.
Per la seva part els debutants aquesta temporada, H.Arruabarrena-Aristi (Cupra TCR), van protagonitzar una excel·lent carrera. En algunes fases de la mateixa van arribar a liderar la categoria TCR i en la recta final van tenir l’opció de situar-se en la 2a plaça. Al final van travessar la línia d’arribada en la 3a posició. Com queda dit, amb posterioritat es van veure afavorits per una penalització del rival que els precedia.

A la 2a carrera, Va ser el pilot local, Aso (Cupra TCR), el que va estar entre els més ràpids. Va estar durant tota la prova en posicions de podi, fins i tot fins a la volta 19 va estar liderant la seva categoria. Al final no va poder aguantar la privilegiada posició i es va situar en el segon calaix del podi final.

A finals de juny (dies 21, 22 i 23) el circuit de la Comunitat Valenciana serà l’escenari que acollirà als equips del GT-CER 2019, que disputaran el tercer meeting de la temporada.

A Hockenheimring, sensacions contraposades.

La segona cita del calendari del TCR Europe es va disputar en el circuit de Hockenheim. PCR Sport va acudir a l’escenari alemany per a assistir els Cupra TCR de Davit Kajaia i Abdulla Ali Al-Kheifi.

El pilot de Geòrgia (Kajaia) va viure moments complicats durant el cap de setmana. Els tècnics de l’equip van haver de canviar el motor del seu Cupra per a intentar solucionar la falta de potència que va semblar evidenciar durant la primera jornada del meeting. Kajaia va sortir des de l’última posició de la graella de sortida a la carrera que va tancar el cap de setmana. Al final, es va mostrar satisfet amb les prestacions de la seva mecànica.

Per part seva, el pilot de Qatar va seguir el pla previst d’adaptació tant als circuits europeus com a un vehicle que a principis de temporada no coneixia. Al-Kheiifi va acabar molt satisfet de la seva actuació, a més va comentar que valoraria la possibilitat de competir en algun campionat espanyol per a accelerar, en la mesura del possible, la referida adaptació.

El pròxim traçat que visitaran Kajaia i Al-Kheifi serà el complicat circuit belga de Spa-Francorchamps. Els dies 7, 8 i 9 de juny es correrà el tercer meeting del TCR Europe en el mític escenari esmentat.