Debut positiu dels pilots de PCR Sport en el TCR Europe 2019

En el circuit d’Hungaroring (Hongria), els pilots Davit Kajaia i Abdulla Ali Al-Kheifi, van debutar en el TCR Europe 2019 pilotant dos Cupra TCR preparats i assistits en carrera per PCR Sport. L’escenari va ser el circuit hongarès on es van donar cita els 64 cotxes inscrits en aquesta edició. Recordem que l’actual campió d’aquest certamen és Mikel Azcona, piloto que durant la passada edició va defensar els colors de l’equip de la Torre d’Oristà.

Es preveia un meeting complicat per la gran quantitat de vehicles en pista al que calia afegir les connotacions especials del traçat hongarès. A més la climatologia també va voler ser protagonista i la pluja va aparèixer durant la segona carrera complicant de manera considerable el desenllaç d’aquesta.

El pilot de Geòrgia (Kajaia) va completar la seva participació en aquest meeting, amb una 17a posició en la primera carrera i una esperançadora 10a posició en la qual va tancar la jornada. En aquesta 2a carrera, Kajaia va mostrar la seva experiència i va saber aprofitar la situació quan va aparèixer la pluja i alguns dels seus rivals van decidir entrar en el box a canviar rodes.

Per la seva part Ali-Al-kheifi, jove promesa de l’automobilisme de Qatar, va estar una mica més enrere que el seu company d’equip. 23a i 19a posició respectivament en les dues carreres disputades. La falta d’experiència d’aquest pilot és evident, era la primera vegada que competia al volant del Cupra, malgrat tot, segons va comentar, es va sentir molt còmode amb el cotxe i a gust a la pista.

Pep Codinach (responsable de PCR Sport) valorava d’aquesta manera la primera cita de la temporada en un campionat que, tot sembla indicar, serà molt competit: Debut positiu en general, amb coses que em fan ser optimista. Les ganes d’aprendre d’Abdulla són enormes i aprofita tota la informació que se li dóna. En el cas de Kajaia és diferent, té més experiència i ha de trobar el feeling al campionat. No serà fàcil però, com dic, sóc optimista en la progressió que poden tenir tots dos pilots.

L’últim cap de setmana de Maig (dies 24, 25 i 26), es disputarà el segon meeting del TCR Europe, en aquest cas serà en el circuit de Hockenheim (Alemanya), un escenari de 4574 metres acostumat a acollir grans esdeveniments de l’automobilisme mundial.

Servei de premsa.


Més informació a/Más información en:

 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: