Podi agredolç per a Edgar Montellà (Speed Car) a la Pujada Alcover

Edgar Montellá (Speed Car CM) va completar la seva participació a la Pujada Alcover 2019 en la 4a posició de la classificació absoluta (3r de CM-PR), unes classificacions esperançadores que per al pilot de l’ACA Esport van tenir un regust amarg, pel fet que ell volia estar, sobretot, més a prop dels guanyadors.
La localitat de la província de Tarragona va ser el centre neuràlgic de la segona cita del Campionat de Catalunya de l’especialitat (CCM) 2019.

Com de costum en les proves del Campionat de Catalunya de muntanya, es van disputar cinc pujades (tres d’entreno i dues de carrera) en un traçat de 4,1 km, preparat pels membres de l’Escuderia Tram Sport entre els punts quilomètrics 1,1 i 5,2 de la carretera TV-7041.  El desnivell del recorregut és de 252,17 metres i un pendent mitjà del 6,07%.

Climatologia immillorable per a la disputa d’una prova d’aquestes característiques. Sense tenir la preocupació de quins pneumàtics muntar (asfalt sec) i temperatures que es van acostar als 25° durant tota la matinal.

Edgar Montellà continua immers en una espiral de falta de confiança que ja es va iniciar en la recta final de l’any passat: L’adaptació a la nova mecànica està resultant complicada. He sortit en la primera d’entrenaments amb ganes i en travessar la línia d’arribada estava convençut que havia aconseguit un bon crono. En veure que les meves sensacions no eren correctes he perdut la concentració i en les següents pujades la situació no ha millorat. Estava marcant els cronos de fa 2 anys i això no era el que esperava. En aquells dies la meva experiència no era la d’ara i la mecànica tampoc.
L’última pujada ha estat la millor i, almenys, he pogut pujar a la 3a posició del podi de CM/PR.

I ara toca el Campionat d’Espanya, com l’afrontes: Amb la incertesa pròpia d’un inici de campionat, fins que no arribem a Estepona (Màlaga) no sabrem amb certesa contra qui haurem de lluitar. Espero que el canvi d’aires sigui positiu i puguem estar lluitant per a aconseguir una posició entre els millors.

Després de superar la prova d’Alcover, Montellà i el seu equip hauran de preparar contrarrellotge la seva participació en la cita inicial del Campionat d’Espanya de l’especialitat (CEM), que tindrà lloc el pròxim cap de setmana (dies 16 i 17 de març) a Estepona (Màlaga).