Gerard de la Casa puja al podi absolut de la quarta cita de les GS2

Després de protagonitzar un inici complicat en les Crèdit Andorrà GSeries 2019, Gerard de la Casa va aconseguir completar la seva millor actuació en la G4, meeting en el qual va poder acumular els punts necessaris per a pujar al tercer calaix del podi absolut de la categoria GS2.

En aquesta G4, Gerard va estar des dels primers compassos de la prova entre els més ràpids. En els Entrenaments Qualificatius va aconseguir el 4t millor crono (46”969), a 1 dècima de Ferran Pujol, que fins al moment era l’únic guanyador de la categoria GS2.
Les prestacions del pilot de Gedith Center van millorar en Super Especial. Va aconseguir completar les 5 voltes al traçat andorrà en 3’50”221, segon millor crono de la jornada només superat per un doble vencedor de les GSeries, el també andorrà Marc Gutiérrez.
En la Final B, De la Casa i Pol Vila van mantenir un espectacular duel que al final es va decantar a favor d’aquest per menys de 2”.

Una vegada comptabilitzada la puntuació aconseguida en cadascuna de les mànegues, es va confirmar la tercera plaça de Gerard de la Casa, deixant fora del podi per primera vegada aquesta temporada al gran dominador de la categoria, Ferran Pujol.
El pilot andorrà es mostrava satisfet, en aquesta ocasió, del resultat, així ho reconeixia: Crec que hem estat a un bon nivell en la jornada d’avui. Aquests joves van molt de pressa, però hem demostrat que en condicions semblants podem estar en la lluita pel podi.

Si les condicions climatològiques ho permeten, el cap de setmana (2 i 3 de març) es disputarà la G5, última cita de les Gseries 2019.
Gerard de la Casa afrontarà aquesta última cita en la 3a posició de la GS2, en aquestes GSeries 2019. És a dir, amb moltes possibilitats d’estar en el podi final del certamen.


Servicio de prensa.


Classificació provisional de la GS2 - GSeries 2019

1. Ferran Pujol, 179 puntos, 2. Pol Vila, 144 p., 3. Gerard de la Casa, 90 p., 4. José Luis García, 84 p., 5. Joaquin Rodrigo, 82 p.


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: