OK Rent a Car, important partner per a les Crèdit Andorrà GSeries 2019

La divisió de lloguer de vehicles d’OK Group forma part del campionat internacional GSeries 2019 com a nou patrocinador oficial des d’aquesta edició 2019.

OK Rent a Car es va convertir a començament de temporada en nou patrocinador oficial de la XIV edició de les Crèdit Andorrà GSeries 2019. OK Rent a Car patrocina, a més, un dels equips participants, Elegant Driver que, de moment està tenint una destacada actuació en el campionat. Fins i tot, Miquel Socias, un dels seus pilots, arriba com a líder de la categoria reigna (GS) a l’última prova, tenint possibilitats d’alçar-se amb el triomf absolut. L’altre pilot, Pedro Font, ocupa la tercera posició absoluta en el campionat, havent aconseguit diverses victòries en el decurs de la temporada.

L’acord de patrocini entre les Crèdit Andorrà GSeries i OK Rent a Car ha tingut lloc en un moment en el qual el grup empresarial inicia el seu procés d’internacionalització. El president executiu i fundador d’OK Group, Othman Ktiri, afirma que “estem molt satisfets que OK Rent a Car formi part d’una competició de talla mundial que combina les nostres dues passions, motor i esport, i que té presència en tots els continents”.

Recordem que les Crèdit Andorrà GSeries 2019 gaudeixen d’abast mundial a causa de la màxima difusió que realitzen mitjans de comunicació i multitud de canals de televisió nacionals i internacionals, com MotorsportTV, BeIN Sports, Antena3, Garage TV o FOX.

Per part seva, el director del Circuit Andorra, Alex Bercianos, va comentar que “per al Circuit Andorra i les Crèdit Andorrà GSeries, comptar amb OK Rent a Car com a nou sponsor oficial en aquesta temporada suposa un gran suport i un clar pas endavant. Han demostrat un clar compromís amb el món de la competició i és un orgull comptar amb aquest tipus de partners al nostre costat”

Sobre OK Rent a Car

OK Rent a Car és la divisió de lloguer de vehicles d’OK Group. Amb seu a Palma de Mallorca, compta amb més de 10 anys d’experiència en el sector automobilístic i amb 29 oficines distribuïdes en les principals ciutats espanyoles. La seva flota integra una gran varietat de vehicles totalment equipats i amb els últims models del mercat, oferint prestacions tant a particulars com a col·lectius i empreses.


Per a més informació: https://okrentacar.es


Més informació a/Más información en:

Classificacions completes a: / Clasificaciones completas en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: