Crèdit Andorrà GSeries 2019: La G3 ajornada per l´adversa climatologia prevista pel cap de setmana

Els organitzadors de les Crèdit Andorrà GSeries s’han vist obligats a ajornar la G3, que havia de celebrar-se aquest cap de setmana (dies 2 i 3 de febrer), a causa de les adverses previsions climatològiques que s’esperen en la zona del Port d’Envalira per a aquests dies. La previsió és que la Borrasca Helena passi amb tota la seva força durant el cap de setmana per la zona esmentada.

Àlex Bercianos, director del Circuit Andorra - Pas de la Casa, ens feia el següent comentari sobre aquest tema: Després de contrastar la informació de diferents serveis meteorològics, entre els quals incloem el del Govern d’Andorra i Protecció Civil, els organitzadors de la Crèdit Andorrà GSeries han pres la decisió d’AJORNAR la prova (G3) que havia de celebrar-se aquest cap de setmana (dies 2 i 3 de febrer).

A més afegia: Les previsions apunten que a partir de mig matí del dissabte (dia 2) començarà un temporal de vent i neu molt fort. El vent pot superar els 100 km/hora.
Quant a la jornada de diumenge (dia 3) sembla que la visibilitat millorarà, però el vent persistirà en la zona. Així doncs, pensant en la seguretat de tots els presents a l’escenari andorrà, s’ha arribat a la conclusió que el més prudent, era l’ajornament de la prova.

Aquesta prova es disputarà el primer cap de setmana de març (dies 2 i 3), amb la qual cosa les Crèdit Andorrà GSeries 2019, retardaran una setmana la proclamació dels seus vencedors.

Així doncs, l’activitat competitiva en la pista del Circuit Andorra - Pas de la Casa, es reprendrà els dies 16 i 17 de febrer.


Servei de Premsa.
Francesc Pino, telèfon +376 322397.Classificacions Provisionals de les Crèdit Andorrà GSeries 2019:Més informació a/Más información en:

Classificacions completes a: / Clasificaciones completas en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: