Edgar Montellá no troba el millor feeling a la Pujada el Suro - Ullastrell

Edgar Montellà (Speed Car) no va acabar satisfet de la seva actuació a la 8a Pujada Sta.Maria de Villalba-Ullastrell, també coneguda com Pujada el Suro. Malgrat estar en el podi final dels CM i quedar a la quarta plaça de la classificació absoluta, Montellà es va mostrar crític amb la seva actuació. Al final no va dubtar a admetre que les sensacions que està tenint en aquesta recta final del calendari no són les millors.

L’entitat Club Esportiu + Gas factory, organitzadors de l’esdeveniment, van preparar un traçat de 3,775 km en la carretera BV-1202 per a la disputa de la seva prova. En concret el recorregut estava comprès entre els punts quilomètrics 7,850 i 4,075, amb un desnivell de 269 metres i una pendent mitjana del 7%. L’asfalt en perfecte estat i amb una amplària mitjana de la pista de 5 metres.

La climatologia va ser favorable a tots els que van seguir la prova a peu de cuneta. Ambient agradable i cap problema per escollir les rodes a utilitzar.

Edgar Montellà va pujar al podi final de la categoria CM però, al final, reconeixia que no havia tingut el seu millor dia de competició: Durant tot el matí no he trobat el feeling que he tingut durant la temporada. Malgrat tot, en finalitzar la segona mànega de carrera pensava que el temps havia estat molt bo. Quan ho he vist ha estat una petita decepció. Sens dubte no ha estat el meu millor dia aquesta temporada. Cal seguir treballant per continuar progressant en objectius que cada vegada són més exigents.

El Jove Pilot de l’Automòbil Club valorava d’aquesta manera la temporada 2018 que ha estat molt variada en general: Hem vençut en proves del català i en general estem més a prop dels més ràpids. En el certamen espanyol la progressió ha estat positiva, hem lluitat per la segona plaça de la categoria 2 fins a l’últim moment malgrat el 0 d’Ubrique. Estem contents en general, el proper any esperem seguir avançant i intentar estar de manera regular lluitant pel triomf de la categoria. Veurem quines ajudes podem aconseguir, en funció de les quals farem un calendari més o menys complet.

És evident doncs, que a partir d’ara els esforços se centraran a completar un pressupost que permeti competir amb garanties d’èxit en els certàmens espanyol i català durant el 2019.

Servei de premsa.Resultats 8a Pujada Sta.Maria de Villalba-Ullastrell

Scratch.
1. Arkaitz Ordoki (BCR B49-CM) 2’07”700, 2. Raul Ferré (Speed Car-CM) a 0”487, 3. Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRC) a 1”174, 4. Edgar Montellà (Speed Car-CM) a 1”354, 5. Joan Salvans (Porsche GT3 CUP) a 1”437,..

CM.
1. Arkaitz Ordoki (BCR B49-CM) 2’07”700, 2. Raul Ferré (Speed Car-CM) a 0”487, 3. Edgar Montellà (Speed Car-CM) a 1”354, ...


Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: