Bona actuació de Gerard encara que insuficient. Ingrid sense opcions

Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRC - Baporo Motorsport), va aconseguir una excel·lent 2a posició en la 46a edició de la Pujada a Sant Feliu de Codines, amb tot, aquesta 2a plaça no és suficient per dependre dels seus resultats per lluitar pel títol de Turismes en el certamen català. El seu duel amb Joan Salvans (Porsche GT3 CUP) no va defraudar als afeccionats, al final es va decantar a favor del pilot de Porsche.

Per la seva banda, Ingrid Rosell de la Casa (Seat León Super CUP) no va tenir el millor dia a Sant Feliu de Codines, malgrat provar diferents solucions no va aconseguir estar entre els més ràpids de la categoria Turismes.

La prova organitzada per l’Escuderia Vall del Tenes ha estat sempre considerada pels pilots com molt bonica però alhora complicada. Els 4,5 km de la carretera BP-1432 que uneix les localitats de Riells del Fai i Sant Feliu de Codines van ser l’escenari de la competició. Una vegada més, els punts quilomètrics que van marcar el principi i el final de la pujada van ser el 22,3 i el 17,8 de l’esmentada carretera.
Comentar que el lliurament de premis, que s’alternen les dues localitats entre les quals es disputa la prova, es va dur a terme al Centre Cívic de Sant Feliu de Codines, una vegada completades les cinc pujades programades pel meeting.

Quant a la climatologia cal esmentar que la jornada va començar bé i va acabar millor, amb sol i ambient fresc.

Gerard de la Casa, després dels moments d’incertesa viscuts al parc tancat final, Gerard va ser el primer a felicitar al seu rival (Salvans) després que es fessin oficials els temps de la pujada final de carrera: Hem estat tot el dia lluitant pel triomf i al final no hem pogut amb el ritme de Joan. En la primera màniga de carrera hem estat els més ràpids amb 2 desenes d’avantatge respecte al nostre rival. En la segona ha estat capaç de millorar el seu temps en gairebé 1” i nosaltres ens hem quedat en el mateix crono (mil·lèsimes de diferència) de la màniga anterior.
Després d’aquest resultat, el títol ja no depèn del que fem al’Ullastrell, ell amb acabar aquesta cursa, prácticament, ho té guanyat.

Ingrid Rosell de la Casa, la jove pilot de l’Automòbil Club es va mostrar molt crítica amb la seva actuació a Sant Feliu, en acabar l’última de les pujades ens feia aquest comentari: No ha estat una bona jornada a Sant Feliu, tot ha sortit al revés de com l’havia planejat. La pujada és complicada però molt bonica i m’agrada però ... De vegades, sense saber amb certesa perquè, els cronos no acompanyen. A Ullastrell espero fer-ho millor.

En aquest 2018, la prova de l’Escuderia Vall del Tenes no ha estat el punt final de la temporada del català de muntanya. La competició s’allargarà fins al primer diumenge de desembre (dia 2), data en la qual es disputarà la VIII Pujada DOGA St. Maria de Vilalba - Ullastrell (Memorial Lluis Costa) desena prova del Campionat de Catalunya de Muntanya 2018.


Servei de premsa.Resultats 46 Pujada a St. Feliu de Codines


Absoluta
1. Joan Salvans (Porsche 911 GT3 CUP), 2’18”459, 2.-Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRC) a 0”776, 3. Ramon Plaus (Speed Car CM-PR) a 0”927, 4. Jordi Gaig (Porsche GT3 CUP) a 2”418, 5. Jaume Vilardell (Demon Car CM) a 11”439, ...  

14. Ingrid Rosell (Seat León) a 25”407, ...

Turismes.
1. Joan Salvans (Porsche 911 GT3 CUP), 2’18”459, 2.-Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRC) a 0”776, 3. Jordi Gaig (Porsche GT3 CUP) a 2”418, 4. David Cenalmor (Citroën AX) a 17”771, 5. Jordi Galogré (Citroën AX Sport) a 19”839, ...

11. Ingrid Rosell (Seat León) a 25”407, ...  


Fotos lliures de drets. / Fotos libres de derechos.

Més informació a/Más información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: