Gil Membrado segueix sense baixar del podi en el Circuit Fernando Alonso

Una vegada superat l’equador del Campionat d’Astúries de karting 2018, Gil Membrado (La Morgal Sports) contínua instal·lat en el podi del traçat del pilot asturià. Membrado va completar en quart meeting de la categoria aleví acabant en la 3a i 2a posició respectivament, en les dues curses disputades.

La regularitat exhibida durant tota la temporada, destacar que és l’únic pilot aleví que ha finalitzat les 8 carreres en posició de podi, manté obertes les possibilitats d’aconseguir el títol de campió al final del campionat. Mancant 2 meeting (4 carreres) per finalitzar el certamen Membrado està situat en la 2a posició a 24 punts del líder provisional de la categoria, Luis Fernández.

Entrenaments cronometrats.
L’inici del quart meeting de la temporada en terres asturianes, va tenir un bon feeling per al jove pilot d’Olost. Va aconseguir una posició, en la primera línia de la graella de sortida després de parar el crono en 1′ 11″009, a sol 93 mil·lèsimes de la pole-positión de Fernández.

1a Carrera.
La igualtat que es va viure en la tanda de cronometrats va tenir continuïtat en les carreres següents. Sobretot en aquesta primera en la qual la lluita entre els dos pilots de l’equip DPK Racing (Fernández i Álvarez) i Membrado, es va mantenir des de l’inici fins a la mateixa arribada. Els tres van creuar sota la bandera quadriculada en un sospir amb avantatge, en aquesta ocasió, per als rivals del pilot de la Morgal Sports.

2a Carrera.
Va tenir un desenvolupament de característiques similars a l’anterior. En aquesta ocasió, Membrado va aconseguir situar-se al final entre els pilots asturians, superant a Fernánez per 48 mil·lèsimes.

Després d’un mes de merescudes vacances, el Campionat d’Astúries de karting 2018 reprendrà l’activitat a principis de setembre (dies 8 i 9 ) amb la disputa del penúltim meeting de la temporada. Gil Membrado defensarà, una vegada més, en el traçat de les instal·lacions del Museu i Circuit Fernando Alonso les seves opcions al que seria el seu segon títol de la temporada del seu debut al món del karting.