El Circuit Andorra Pas de la Casa acollirà la CARBAGE RUN 2018

Després d’una primera experiència, que van valorar de molt positiva, els organitzadors de la CARBAGE RUN van decidir tornar a passar per les instal·lacions del Circuit Andorra - Pas de la Casa per dur a terme les seves activitats esportives i/o lúdiques de la seva cursa, durant dues jornades.

Seran 700 els vehicles, d’unes característiques molt especials, els que passaran pel traçat del Port d’Envalira, els dies 1 i 2 d’Agost. En concret, a partir de les 13 hores del dimecres vinent (dia 1) començaran a arribar els primers 350 vehicles, de manera escalonada, provinents de Dinamarca.
Prendran el relleu els 350 restants que faran el mateix, però de procedència alemanya. En total la previsió es que passin 2000 participants pel traçat andorrà.

Les característiques esmentades fan referència al seu cost, no pot superar els 500 euros, i a la seva decoració que, el seu qualificatiu, depèn de l’opinió dels participants i aficionats.
Esmentar que en ocasions precedents les opinions han estat molt variades, abastant un ventall molt ampli (des de molt originals a estrafolaris).

Entre les activitats previstes, que per cert estaran obertes a tots els presents en el Circuit Andorra, hi ha les que es duran a terme en el karting Gene, pit bike amb Ruben Xaus o simuladors de pilotatge, a més d’altres més lúdiques com és el cas de la barbacoa, concert musical o el toro mecànic.

Per a aquesta activitat atípica, el Circuit Andorra - Pas de la Casa comptarà amb el suport habitual de l’Automòbil Club d’Andorra, Comú d’Encamp, Karting Gené, Gasopas i Refugi Fra Miquel.

En el cas de Gasopas, oferirà un kit d’assistència (líquid refrigerant, líquid neteja parabrises, unes brides i uns guants) per tots els participants que passin per les seves instal·lacions del Pas de la Casa. Per la seva banda Refugi Fra Miquel tindrà la complicada tasca d’alimentar a les 1000 persones que s’esperen en el Circuit Andorra en cadascuna de les jornades de la CARBAGE RUN en el Pas de la Casa.

És evident que, tots els afeccionats al món de l’automòbil que vulguin viure una experiència diferent, tenen l’oportunitat els pròxims dies 1 i 2 d’Agost en el Circuit Andorra - Pas de la Casa.

 

Servei de comunicació.


 

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: