Gil Membrado guanyador de l´Open RACC de Karting

Gil Membrado es va alçar amb el títol de campió de l’Open RACC de karting Grup 2, una vegada celebrats els dos meeting de l’esmentat campionat, reservat per a joves pilots que disputen les seves primeres carreres amb llicència federativa.

El pilot d’Olost va aconseguir un ajustat triomf, sols 1 punt el va separar del segon classificat, després de ser el més regular a les quatre carreres disputades, les dues primeres en el Circuit de Mora i les restants en el Karting Mora.
Va completar la seva participació amb tres podis i un quart lloc, aconseguint el títol d’aquest certamen de promoció apadrinat pel RACC,

Cal esmentar que, la igualtat va predominar en les carreres disputades. Bona mostra d’això, és que els cinc primers pilots d’aquesta classificació final del Grup 2 de l’Open RACC 2018, van quedar separats per 5 punts.

Una vegada estrenat el seu palmarès particular de títols, l’objectiu somiat de la temporada, continuarà la seva temporada d’aprenentatge competint en el Campionat de Catalunya en la categoria aleví.

El proper compromís per al menor de la saga dels Membrado i el seu equip, serà els dies 15 i 16 de setembre en l’escenari on va començar tot, el Circuit d’Osona.