Els pilots PCR/AUSIÓ tornen a barallar-se amb els millors en el CERTT

El cap de setmana passat (dies 8, 9 i 10 de juny) es va disputar a Extremadura la 3ª prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny (CERTT). Els pilots PCR/Ausió, als comandaments dels competitius Yamaha YXZ1000R van tornar a estar entre els millors, i es van mostrar molt competitius al llarg del cap de setmana.

Miquel Prat debutava en la Baixa TT Devesa d’Extremadura, per la qual cosa s’enfrontava per primera vegada a les especials extremenyes. En el pròleg del divendres Prat va ser 16è, fent front a un recorregut que beneficiava a rivals amb major potència de motor. Aquest resultat provocava que el dissabte hagués de sortir bastant retardat, amb una diferència d’1 minut pel que fa al pilot precedent. Això va provocar que Prat es trobés amb bastant tràfic, perdent temps molt valuós a avançar a rivals que tenia per davant. Encara així va ser capaç d’aconseguir un 9è lloc de la general i la 4a posició en categoria buggies. A la segona secció del dia van aparèixer uns inoportuns contratemps just després de la sortida, i encara que a menor ritme, Prat va poder arribar a l’assistència i per tant mantenir-se en carrera.

El diumenge, amb una sortida clarament condicionada pels problemes del dissabte, no quedava una altra que atacar per intentar recuperar el temps perdut, i ho va aconseguir. Va ser 6è de la general i 3r en buggies en la secció 1, mentre que en la 2ª seria 9è general i 3r buggy culminant una gran remuntada per acabar el cap de setmana en la 5a posició de la  categoria.

L’altre pilot de l’estructura era Jose Luis Garcia, que havia aconseguit una fenomenal actuació en el passat Ral·li Mar de los Olivos. La competició va arrencar molt bé per a ell, cedint únicament 8 segons pel que fa al primer classificat de la categoria en el pròleg del divendres. No obstant això, les coses es van torçar el dissabte, quan uns inesperats problemes el van obligar a abandonar. El diumenge, ja sense cap possibilitat, va poder sortir en súper ral·li, on va aprofitar per provar nous settings en vistes a les properes carreres. Novament no va poder acabar, encara que les seves valoracions al final de la carrera eren positives.

Prat i Garcia centraran ara tots els seus esforços a preparar tan bé com sigui possible la propera Baja Aragón, una prova en la qual el coeficient de puntuació es doblegarà, per la qual cosa aconseguir un bon resultat serà clau per mantenir-se en la lluita pel Campionat.


Més informació a/Más información en:

     

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: