Als pilots de PCR Sport se’ls resisteix la victòria

PCR Sport va saldar el seu pas pel circuit de Navarra (Los Arcos) amb tres podis, en concret doblet (2n i 3è) en la primera de les carreres disputades i una 3a posició a la prova que va tancar el meeting navarrès.

Durant la jornada del dissabte (dia 9), els pilots es van centrar en la posada a punt dels seus vehicles de cara a la jornada definitiva. Amb posterioritat, en els entrenaments oficials, l’objectiu habitual va ser marcar un bon crono per prendre la sortida a les curses en una posició còmoda.
Dues carreres programades per al diumenge (dia 10), a 55’ + 1 volta, van ser l’obstacle que van haver de superar els equips presents en les instal·lacions de l’escenari navarrès.
Aquesta jornada decisiva es va disputar amb ambient fresc però amb l’asfalt sec. Comentar que poc després d’acabar la segona carrera, la pluja va caure de manera copiosa a Los Arcos.

En la 1a carrera, el tàndem familiar, Monje-Monje (Cupra TCR), va protagonitzar una prova molt regular. Es va mantenir al capdavant, entre els TCR, des de la sortida fins que a 6 voltes per finalitzar la prova, moment en el que no van poder aguantar l’atac dels quals al final serien els guanyadors (Llobet-Cebrian).
Guillermo Aso, per la seva banda, també es va mantenir en posicions d’honor durant tota la carrera. Al final va creuar la línia d’arribada a la quarta plaça, però una penalització de 25” a l’equip que els va precedir (Ibañez-Guillamet) els va situar a l’última posició del podi.

En la 2a carrera, Harriet Arruabarrena-Aristi (Cupra TCR) van agafar el testimoni dels seus companys en PCR Sport i es van situar en el podi del traçat de Navarra.
La remuntada del Cupra dorsal 3 va ser espectacular. Sortint des de la part mitjana de la graella van anar millorant posicions, a partir de la volta 17, van rodar de manera regular en la 5a plaça, aconseguint ascendir a la 3a plaça mancant 6 voltes per al final. En aquesta última carrera del meeting, PCR Sport va situar a quatre dels seus vehicles en el top10 de la classificació. Solament cal lamentar l’abandó, tot just començar, de Guillermo Aso a causa del trencament d’un trapezi de suspensió.

El CER es pren unes llargues vacances. L’activitat tornarà a principis d’octubre (dies 6 i 7) amb la disputa del quart meeting del certamen, en el Circuit del Jarama.