A Alcanyís, primer podi de la temporada per PCR Sport

Amb cinc cotxes en el box, PCR Sport va completar un dens cap de setmana a les instal·lacions de Motorland (Alcanyís), en la disputa de la segona cita del calendari del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2018.

En la cita aragonesa es van disputar dues carreres programades a 55’ + 1 volta que van tenir un desenllaç molt desigual. La primera, disputada el dissabte (dia 19) a la tarda, va estar marcada pels incidents en la pista que van posar fi a la carrera en la 12a volta (més o menys a la meitat) a causa que un dels vehicles participants va perdre oli i va deixar l’asfalt en un estat molt perillós.
El desenllaç de la segona va ser completament diferent, es va poder completar la programació prevista sense incidències a destacar.

Monje-Monje (Cupra TCR) van aconseguir pujar al podi d’Alcanyís després de sortir airosos de la lluita entre diversos rivals que va marcar l’inici de la prova. L’equip de PCR Sport ocupava la segona plaça al moment que es va decidir donar per acabada la prova. Aristi-Harriet Arruabarrena (Cupra TCR) que també van tenir protagonisme destacat en les voltes inicials van acabar en la 6a plaça.

En la segona carrera ( diumenge dia 20) les coses no van ser tan favorables per als interessos dels equips de PCR Sport. Algunes penalitzacions van provocar diversos drive-trough que van ocasionar la perduda de diverses posicions en la classificació final. Entre els perjudicats Aristi-Harriet Arruabarrena (Cupra TCR) que al final van ocupar la 7a plaça, després de rodar prop de les posicions de podi durant bona part de l’hora de competició.

Per a Pep Codinach, pendent de diversos fronts oberts en un cap de setmana de molta activitat, es mostrava satisfet en línies generals de l’actuació del seu equip a Alcanyís: En la primera carrera Ferran Monje Jr., va tenir l’encert d’estar entre els millors des del principi i això va ser decisiu per aconseguir el primer podi de l’any. No van tenir tanta sort Dasi-Parera o Guillermo Aso que van tenir diferents tocs que els van deixar lluny dels millors.
En la segona els passos pel pit-lane van tenir efectes en la classificació final. Malgrat tot, els cinc Cupra TCR que van iniciar la competició van passar per sota de la bandera quadriculada i això sempre et deixa satisfet.

El Circuit de Navarra (Els Arcos) acollirà els propers dies 9 i 10 de juny el tercer meeting del CER 2018.

Servei de premsa.

Classificacins CER 2018 - Alcanyís (TCR)

1a Carrera
1. De los Milagros-Carbó (Cupra TCR DSG), 12 vueltas, 2. Monje-Monje (Cupra TCR DSG), a 6”342, 3. Manuel Sapag (Cupra TCR), a 7”439, 4. Guillemat-Ibañez (Cupra TCR DSG), a 9”541, 5. Vinyes-Font (Cupra TCR DSG) a 10”914.
6. Aristi-Harriet Arruabarrena (Cupra TCR DSG) a 15”911, ... 11. Dasi-Parera (Cupra TCR DSG) a 1 volta, ... 14. Fernandez-Unai Arruabarrena (Cupra TCR DSG) a 1 volta.

2a Carrera
1. Manuel Sapag (Cupra TCR), 27 vueltas, 2. Vinyes-Font (Cupra TCR DSG) a 18”442, 3.  Cano-Huertas (Cupra TCR), a 21”616, 4. Arisit-Arruabarrena (Cupra TCR DSG), a 39”378, 5. Martinez-Martinez (Cupra TCR DSG) a 43”248.
7. Aristi-Harriet Arruabarrena (Cupra TCR DSG) a 1’04”378, ... 9. Guillermo Aso (Cupra TCR DSG) a 1’24”611, 10. Monje-Monje (Cupra TCR DSG), a 1’32”733, 11. Dasi-Parera (Cupra TCR DSG) a 1’42”864, ... 13. Fernandez-Unai Arruabarrena (Cupra TCR DSG) a 3 voltes.