Prometedor debut de Gil Membrado a l’Open RACC de Karting

Gil Membrado va saldar la seva primera participació a l’Open RACC de karting 2018 aconseguint pujar al podi (3a posició) de la segona carrera del meeting de Mora d’Ebre. Mentre que en la primera prova va quedar a les portes de l’esmentat podi (4t lloc) després de realitzar una bonica remuntada.
Així doncs, Gil es mostra decidit a seguir la tradició familiar dins de la competició automobilística, de moment ha donat el primer pas amb un resultat més que satisfactori.

Entrenaments cronometrats.
La primera cita contra el crono en l’escenari de Mora d’Ebre va ser controlat de manera excel·lent per un Membrado que semblava tenir assegurada la primera pole-position de la temporada.
Però en l’última volta (7a) de la sèrie, Luna Fluxa amb la qual va lluitar durant tota la mànega, va rebaixar 1 dècima i escaig  el crono (1’05”683) que el jovenissim pilot d’Olost havia marcat en la seva 3a volta.

1a Carrera.
Després de completar el warm-up sobre asfalt mullat, Gil va afrontar aquesta primera carrera sortint de la 1a línia de la graella de sortida i sobretot amb bones perspectives. Les coses es van torçar just començar la prova, en concret en la disputa de la segona volta. Un lleuger toc amb un dels tres pilots que lluitaven per liderar el grup de competidors, va provocar la sortida de pista de Membrado. Va reprendre la marxa però en sisena posició i molt distanciat dels en principi eren els rivals directes.
El podi semblava impossible, però calia intentar-ho. Va lluitar en les sis voltes restants però, el seu bon ritme no va ser suficient per superar la 4a plaça final.

2a Carrera.
El desenvolupament d’aquesta prova va ser molt diferent de la precedent. Membrado va sortir des de la 4a posició de la graella i des de la segona volta va lluitar per una posició entre els millors, en concret per la 2a posició. El que fet i fet seria el vencedor, Hugo López, va aprofitar els dubtes inicials per distanciar-se dels seus rivals.
Panero i Membrado van mantenir una emocionant lluita. En la penúltima volta semblava que Gil aconseguiria l’objectiu però a la recta final de la carrera va ser el seu rival el que va passar segon per sota de la bandera quadriculada.

Així doncs, Gil Membrado ha superat amb bones sensacions el debut en l’Open RACC de Karting, una competició que disputen els joves (entre 7 i 11 anys) que mai havien tingut una llicència federativa.
La propera cita serà el 17 de juny també en Mora d’Ebre, en concret en el circuit vintage de la localitat tarragonina.