Membrado-Vilamala, volen gaudir del Ral·li Esprint Sant Julià 2018

Després de mesos sense situar-se al volant del Ford Fiesta R5 (ASM Motorsport), Josep M. Membrado-Jordi Vilamala tornen a competir en el Ral·li Esprint Sant Julià, amb la mateixa il·lusió de sempre.
Els vàries vegades campions de Catalunya de l’especialitat tenen com a objectiu prioritari en aquesta tornada, retrobar el millor feeling al volant del Fiesta R5, un fet que els farà treure el màxim rendiment de la seva mecànica i en conseqüència gaudir al màxim en les especials cronometrades.

La cita de l’Escuderia Osona representarà l’arrencada del calendari català de l’especialitat. La prova, com és habitual, no és vàlida per a cap campionat però és una ocasió immillorable per fer la primera posada a punt a les mecàniques i pilots, pensant en compromisos més exigents.

El recorregut de la present edició del Sant Julià presenta canvis de consideració. La Collada del Vilar (5,25 km) i Casamiquela (8,41 km) seran els obstacles a superar en tres ocasions cadascun. En total els equips hauran de completar un traçat de 223,05 km, dels quals 40,98 km seran de velocitat.
Cal destacar, que es mantindrà durant el matí (entre les 10.00 i les 13.00 hores) de la jornada prèvia al ral·li (dissabte dia 24), el shakedown en el Coll de Romegats. Els equips que ho estimin oportú, tindran l’opció de provar les seves mecàniques en condicions de competició.

Després d’una temporada sense massa activitat, Membrado torna al món dels ral·lis amb les idees molt clares, pel que fa a com afrontarà el 2018, així ens ho comentava: Disputarem les proves que ens motivin, amb l’objectiu de passar-ho tan bé com sigui possible i evitar a tot moment la pressió d’haver de lluitar pels punts d’un campionat. Ara mateix no tenim un calendari definit, decidirem sobre la marxa les curses en les quals sortirem a competir. Així doncs, per començar el Ral·li Esprint Sant Julià: Pensem que és una bona manera d’iniciar la temporada. És un ral·li en el qual hi ha molt ambient, prop de casa i especials que coneixem. No hi ha dubte que és una excel·lent ocasió per provar-nos després d’un període d’inactivitat.

No hi ha canvis quant a la ubicació de la logística dels equips i del podi de sortida i arribada. El Polígon Industrial La Quintana i el c/ Núria , tots dos en la localitat de Sant Julià de Vilatorta, tornaran a ser punts de trobada per als afeccionats que vulguin veure de prop als pilots participants.

A partir de les 9.01 hores del pròxim diumenge (dia 25), es donarà el tret de sortida als participants. Membrado-Vilamala iniciaran així una temporada amb bones expectatives.


Servei de Premsa.


Horaris - 21è Ral·li Esprint de Sant Julià


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: