PCR Sport tanca la temporada guanyant en els 500 km d’Alcanyís

Van Oostrum-Aso-Fontes, al volant d’un Seat León Cup Racer preparat per PCR Sport, van aconseguir el triomf en els 500 km d’Alcanyís, divisió 3 (D3). Amb la prova disputada en les instal·lacions de Motorland, es dóna per finalitzada la temporada de proves de Resistència del calendari espanyol.
Si la calenta va ser per els guanyadors, la freda va ser pels també Seat León Cup Racer, amb els germans Arruabarrena al capdavant. Després de mig any sense competir van demostrar tenir intactes les seves habilitats al volant però, en aquest cas, la sort no va estar del seu costat. Un problema, possiblement, en la bomba de gasolina va marcar la recta final de tots dos equips

Pep Codinach, va deixar el circuit aragonès amb sensacions diferenciades, aquest era el seu comentari: Afrontàvem la prova amb dos equips que feia molt temps que no competien i això sempre genera certa inquietud. Els cronometrats es van desenvolupar amb bones sensacions que van continuar en la carrera fins que, a la part final, es van produir els incidents que van endarrerir de manera definitiva els cotxes de Harriet i Unai. Satisfet pel domini dels guanyadors, van treure 1 volta als immediats seguidors, i decebut per l’incident esmentat.

Van Oostrum-Aso-Fontes, No van ser els més ràpids en els entrenaments cronometrats, tercers amb un crono de 2’01”663, però la seva superioritat en carrera va ser inapel·lable. Malgrat ser penalitzats amb un drive-trough per un avançament amb bandera groga, no van tenir cap problema a creuar la línia d’arribada havent superat a tots els rivals de la categoria. Excel·lents prestacions les exhibides pels tres pilots.

H.Arruabarrena-A.Aristi-J.Masdeu, Amb un crono de 2’01’540 van aconseguir el segon millor crono de la D3, En carrera es van mantenir de manera regular en aquesta posició, fins que a punt d’iniciar últim relleu van quedar apartats de la lluita final, al no poder arribar al pit-lane amb normalitat. Cal destacar que, malgrat el llarg període d’absència dels escenaris de competició, van fer gala d’un ritme excel·lent.

U.Arruabarrena-Fernandez, Van sortir una mica més endarrere que els seus companys d’equip, el seu crono en els entrenaments oficials va ser de 2’02”996, però van mantenir distàncies amb els rivals de la seva categoria (D3). També van tenir problemes a la recta final de la carrera i van perdre diverses voltes en haver de ser rescatats del circuit fins al pit-lane.

A partir d’aquest moment, el canvi d’activitat en les instal·lacions de PCR Sport serà total. L’hivern pràcticament ha arribat i el gel i la neu substitueixen de manera habitual a l’asfalt com a base per competir.

Servei de premsa.

Classificació 500 km d’Alcanyìs (D3)

1.-Van Oostrum-Aso-Fontes (Seat León Cup Racer) 4h02’52”391, 2.-A.Vinyes-De Diego (Seat León Cup Racer) a 1 volta, 3.-Ferri-Vescovi (Seat León Cup Racer) a 1 volta, 4.-Fernandez-U.Arruabarrena (Seat León Cup Racer) a 11 voltes, 5.-Aristi-H.Arruabarrena (Seat León Cup Racer) a 13 voltes.