Domènech-Marchal posaran el punt final al 2017 en el 57è Ral·li 2000 Viratges

El 57è Ral·li 2000 Viratges serà, una temporada més, l’última oportunitat que tindran els equips habituals dels campionats de Catalunya de l’especialitat per acabar el curs amb bones sensacions i poder preparar propers projectes amb optimisme. Josep A. Domènech-Manel Marchal (Citroën DS3 Sport - MC Racing), estaran en el podi de sortida d’un ral·li que coneixen molt bé, per aconseguir aquest objectiu.

Els membres del Biela Club Manresa han preparat amb la cura habitual la 57a edició de la seva prova. En el recorregut de la present temporada les especials són ben conegudes dels quals han disputat en alguna ocasió aquest ral·li encara que, també és cert, que algunes es disputaran en una franja horària diferent.
Així doncs, en referència al 2016, les variacions són importants. Vilaredes (10,56 km) i Taurons (11,40 km) es disputaran en les primeres seccions i tornen al recorregut Castellfollit (7,55 km), Talamanca (8,74 km) i Rocafort (6,51 km).
El recorregut total de la prova serà de 436,36 km, dels quals gairebé un centenar seran de velocitat, repartits entre 11 especials cronometrades (5 diferents).

La cita de Manresa sempre és especial, així ens ho comentava Domènech: Les característiques d’aquest ral·li són particulars, és una jornada molt llarga, s’acaba molt tard i sobretot bona part es disputa de nit. Són més de 12 hores en les quals mantenir la concentració, sobretot després de meitat de ral·li, no és fàcil. Quant a les especials, el pilot del DS3-Shell es mostra confiat: Les hem disputat en diverses ocasions i en condicions variades i m’agraden. Intentarem trobar el millor ritme des de l’inici i poder fer el ral·li sempre entre els més ràpids. Volem acabar una temporada, que ha estat densa i en general molt positiva, amb bon sabor de boca.

El parc d’assistència estarà situat en la localitat d’Artés mentre que els reagrupaments es faran a Artés (10,41 hores), Sant Fruitós de Bages (14,15 hores) i Pont de Vilomara (18,36 hores).
L’inici del ral·li està previst a les 9,00 hores del pròxim dissabte (dia 18) des del podi del parc d’assistència d’Artés. El SILENCI Manresa (Trullols Park) serà la ubicació que acollirà el parc tancat i el lliurament de trofeus a partir de les 22,30 hores de la mateixa jornada.

 

Servei de Premsa.

Classificació provisional del Campionat de Catalunya de Ral·lis 2017

1.-Albert Orriols, 110 punts, 2.-Josep Basols, 95 p., 3.-Josep A. Domènech, 83 p., 4.-Jan Solans, 82 p., 5.-Xavier Domènech 75 p.

 

Horaris - 57è Ral·li 2000 ViratgesCLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: