A Cuenca, els pilots de PCR Sport van protagonitzar un excel·lent cap de setmana

El III Rallye TT Cuenca - Tierra de Dinosauros 2017 es va desenvolupar, en general, de manera molt favorable als representants de l’equip PCR Sport. Abans de res, cal destacar el clar domini de Nani Roma-Àlex Haro pilotant un MIni All4 Racing, que va aconseguir el triomf absolut de la prova marcant el millor registre en totes les especials.
En la categoria dels Buggys, doble presència entre els millors per PCR Sport. La 2a plaça (6a absoluta) va ser per José Luis Garcia-Xevi Moreno mentre que a continuació es van classificar Marc Duran-Pol Ross, tots dos equips pilotant un Yamaha YXZ 1000R preparat en les instal·lacions de la Torre d’Oristà.

L’última prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis TT 2017, es va iniciar amb una etapa pròleg de 8,09 km, la classificació de la qual va servir per establir l’ordre de sortida en la primera especial.
Aquesta especial inicial (SS1), de 207,14 km, es va disputar en dues ocasions durant la jornada del dissabte (dia 11). El sector selectiu 3 (SS3), que va tancar la competició, es va córrer durant la jornada següent. El seu recorregut, de 206,04 km, era el SS1 però en sentit invers.

Nani Roma-Àlex Haro (Mini All4 Racing). Van tenir una actuació sense fissures. Segons Nani, va ser un excel·lent test pensant en el Dakar 18, que està a la cantonada.

José Luis García-Xevi Moreno (Yamaha YXZ 1000 R). Van tenir un inici molt complicat, van punxar dues rodes (toc amb una pedra per la poca visibilitat que hi havia) en el pròleg. Aquesta incidència els va fer sortir des de molt endarrere (16è lloc) a la SS1.
En aquest primer sector selectiu van seguir els problemes, van tornar a punxar dues rodes, baixant fins a la 20a posició de la la classificació provisional. En el segon pas per aquest SS1 es van mostrar més conservadors, la pista molt deteriorada no permetia moltes alegries, acabant en la 7a posició absoluta i pujant fins el 13è lloc de la provisional.
En la jornada final, Gracía-Moreno, van imposar un ritme excel·lent que els va situar, en aquest parcial, en la 2a plaça de la classificació absoluta i primer buggy.

Marc Duran-Pol Ross (Yamaha YXZ 1000 R). Van protagonitzar un míting molt regular que els va situar al final en la 1a posició de la Copa Yamaha i 3r buggy de la general. En la classificació final de la Copa YAMAHA han ocupat la 2a posició.

Gaël Queralt-Eduard Pujades (Yamaha YXZ 1000 R). Van ser els que però aturats van sortir del dur traçat de Conca. Van haver de deixar la prova durant l’última especial en trencar la caixa de direcció després d’un toc amb una pedra.

Pep Codinach, va deixar Cuenca valorant de manera molt positiva la participació de PCR Sport en el Rallye TT d’aquesta localitat, aquestes eren les seves paraules: Els raids són proves dures on les mecàniques sofreixen molt. Hem situat a tres equips entre els 10 millors de la classificació absoluta. Cal lamentar l’abandó de Gaël que molt probablement també hauria estat en el top10 al final de la prova.