PCR Sport, amb el tàndem Aso - Parera, en el podi del Jarama

Guillermo Aso - Josep Parera (Seat León Racer Cup - PCR Sport), en la seva primera participació formant equip, van completar la prova de 2 hores més 1 volta del tercer meeting del Campionat d’Espanya de Resistència (CER), en una meritòria tercera posició en la classificació final de la categoria D1.

Durant les dues jornades de competició que es van viure en l’escenari de San Sebastian dels Reis, els equips van haver d’aguantar temperatures superiors als 35º. Sense cap dubte la calor va ser l’element a batre tant per als pilots com per a les mecàniques.

Guillermo Aso - Josep Parera, van protagonitzar una actuació en progressió començant amb dubtes, sobretot Parera que aquesta temporada encara no havia competit, que es van ser superant a mesura que transcorria n les diferents mànigues fins a arribar al podi final.

En finalitzar la primera hora de carrera, Josep Codinach ens comentava: De moment anem aguantant a una distància recuperable dels quals ens precedeixen, crec que la part final serà positiva per a nosaltres.

El responsable de PCR Sport va encertar de ple en el seu pronòstic. Una vegada completats els procediments de meitat de carrera, canvis de pilot i de rodes a més de repostar gasolina, Aso es va instal·lar en la segona posició deixant clar que, a pesar que faltava molta carrera, estar en les posicions d’honor al final era possible. Encara que a la recta final va ser superat per de los Milagros, el primer podi de l’equip debutant de PCR Sport no es va escapar.

Alegria en box de PCR Sport, el comentari era unànime: Sens dubte és una bona recompensa pel treball realitzat durant les dues jornades que hem estat en el Jarama.

En el Circuit de Barcelona - Catalunya es disputarà el penúltim meeting del CER 2017, els dies 16 i 17 de setembre.