Miquel Prat - Àlex Haro (Yamaha PCR Sport) en el podi del Mar d’Olivos

Els pilots de PCR Sport van completar una excel·lent actuació en els camins dels voltants Peal de Becerro (Jaen), escenari on es va disputar el Ral·li TT Mar d’Olivos, tercera prova del calendari del Campionat d’Espanya de l’especialitat.
Una vegada completada la doble jornada de competició, Miquel Prat - Àlex Haro (Yamaha YXZ 1000R) van ocupar la tercera posició de la classificació absoluta i el primer lloc en la categoria Buggy Nac.
Per la seva banda Gaël Queralt-Eduard Pujades (Yamaha YXZ 1000R) van ocupar la 15a plaça de la scratch i el 5è lloc de la categoria.

El recorregut de la prova de Jaén tenia dos sectors selectius de 135,42 km, i 135,42 km, respectivament als quals els participants van haver de donar 3 voltes al SS1 i 2 voltes a la SS2.
Com és habitual, la competició es va iniciar amb una super especial de 5,92 km, que els pilots van poder reconèixer abans de competir, per establir l’ordre de sortida del primer sector selectiu.

Miquel Prat-Àlex Haro (Buggy Yamaha YXZ 1000 R). En la seva segona cita al volant del buggy Yamaha, la cita de Tremp no compte, va poder completar la prova entre els millors. A la super especial ja es van situar en la tercera posició, en els sectors selectius van demostrar el seu excel·lent ritme que els va portar fins a la 3a plaça en la SS1, mentre que en la SS2 va ocupar la 6a plaça. Amb tot, les diferències mínimes amb els seus predecessors no va fer perillar la seva presència en el podi scratch de la prova.

Gaël Queralt-Eduard Pujades (Yamaha YXZ 1000 R), a Peal de Becerro es van mostrar molt regulars i van progressar de manera clara respecte a la cita anterior, el ral·li TT de Almanzora.

Pep Codinach, es mostrava satisfet amb els resultats aconseguits pels equips que van defensar els colors de PCR Sport: Els Yamaha YXZ s’han mostrat molt fiables, i tant Prat com Queralt han pogut lluitar per estar entre els millors buggy. Hem de continuar treballant en aquesta línia per aconseguir els objectius que ens hem plantejat per a final de temporada.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis TT continuarà en la comunitat extremenya el pròxim mes de Juny, en concret els dia 16 i 17. Es disputarà el Ral·li TT Devesa d’Extremadura.