A Alcanyís, PCR Sport va estar en la lluita pel triomf

PCR Sport va saldar el seu pas per les instal·lacions de Motorland (Alcanyís) amb els primers podis de la temporada en el Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2017.
Harriet Arruabarrena-Aristi i Guillermo Aso van aconseguir la segona i tercera plaça respectivament de la D1, en la primera carrera disputada a la pista de Motorland, programada a 48’ + 1 volta.

Una vegada acabat el meeting aragonès del CER 2917, Pep Codinach donava per bons els resultats aconseguits en una pista sempre difícil com és la de Motorland, així ens ho explicava: Ahir dissabte vam situar els tres cotxes entre els cinc millors de la D1, amb Harri - Aristi i Aso en el podi. Avui també hem competit bé, tant en la pista com en el pit-lane, però els resultats no han estat tan favorables. En general satisfets, hi ha molta igualtat entre un bon grup de rivals, estar en les posicions davanteres no serà fàcil.

H.Arruabarrena-A.Aristi, Una de freda i una de calenta pel Seat León amb el dorsal 1. Mentre en la carrera nocturna del dissabte van estar en la segona posició del podi final, en la jornada següent no van poder completar les 2 hores + 1 volta de competició. Un problema en la mecànica del seu León els va obligar a abandonar en els últims compassos d’aquesta segona cursa.

U.Arruabarrena-Fernandez, La seva actuació, en general, podria catalogar-se de desafortunada. Van estar en diverses fases de les dues carreres competint en posicions de podi, però al final van haver de conformar-se amb la 5a i 4a posició respectivament.

Guillermo Aso, Bon coneixedor de l’escenari on es va celebrar el meeting que, per cert va disputar sol, va aprofitar l’ocasió per pujar per primera vegada al podi, en concret va ocupar la tercera plaça en la primera de les carreres disputades. En la segona, penalitzat per l’handicap i, potser per l’esforç realitzat, va haver de conformar-se amb la sisena posició.

El CER 2017 continuarà el pròxim mes de juny (dies 201 i 21) en el circuit del Jarama (Madrid).