Segons Pep Codinach, el repte serà seguir millorant

Nil Solans (240), Marcel Besolí (196) i Àlex Bercianos (182), van estar en el primer podi de les Crèdit Andorrà GSeries2 que es van disputar amb els GIAND, últim proto creat a les instal·lacions de PCR Sport.

El campionat va aconseguir els objectius que s’havien plantejat els organitzadors (Automòbil Club i PCR Sport) fa amb prou feines tres mesos en la presentació de les primeres unitats en el Circuit Andorra.

L’emoció en la lluita pels llocs d’honor acompanyada de fair-play entre els competidors, van ser les característiques que van marcar un campionat que, en la seva primera edició, va resultar del grat tant dels pilots que van estar a la pista com dels afeccionats que van viure in-situ les evolucions dels protagonistes.

En opinió de Pep Codinach, el GS2 ha complert amb les expectatives creades, aquestes eren les seves paraules: Estic molt satisfet de com s’ha desenvolupat aquesta primera edició, però cal seguir treballant per millorar detalls que aquesta primera experiència ens ha demostrat que són importants.
Hem aconseguit, malgrat tot, completar la graella amb dos pilots per cotxe en totes les carreres i formar una “família” entre tots els que van participar en aquestes GS2 (pilots, mecànics,...), evitant sempre que la confrontació entre els pilots sortís de la pista.

Per a Pep, l’opinió dels pilots sempre és molt important i aquesta vegada no serà una excepció: Ha vingut a córrer gent amb moltes carreres a les espatlles i les seves valoracions les tindrem molt en compte per millorar els GIAND. Espero que en la propera edició siguin encara més competitius.

El podi final de les GS2 es va decidir en l’última cita del calendari

L’última cita de les Crèdit Andorrà GSeries va resultar decisiva per decidir el podi final de les GS2. Àlex Bercianos que ha protagonitzat un excel·lent final de campionat, va aconseguir la victòria absoluta i desbancar de la tercera posició del podi a Gerard de la Casa que es mantenia en aquesta tercera plaça des de la primera jornada del certamen.

Una prova més de les emocions fortes que s’han viscut en aquesta primera sortida a escena dels GIAND, la trobem en que de les 5 proves disputades hi ha hagut quatre guanyadors diferents i com queda dit el podi final es va decidir a l’última cita. Segons sembla en el 2018 n’hi haurà més i promet ser millor.