Vallés-Socías guanyen al Jarama, en un meeting complicat per PCR Sport

Vicente Gabriel Vallés-Miguel Socías (Seat León MK2) van aconseguir el triomf en el Jarama de la categoria D1 i a més es van coronar campions del Campionat d’Espanya de Resistència de l’esmentada D1.

Pel que fa a la resta dels equips que van defensar els colors de PCR Sport en el traçat de San Sebastian dels Reyes, cal esmentar que no van tenir el seu millor cap de setmana de competició. Problemes de diferent índole van acabar amb les opcions d’aconseguir un lloc entre els millors.

CER - Categoria D1:
Vallés-Sòcies: El tàndem de PCR Sport van tornar a aconseguir un triomf molt treballat sobre Navarrete-Bonzzoni (VW Xaloc). En els entrenaments oficials Navarrete va dominar amb autoritat la seva tanda de 15’, mentre que Socías va ser el més ràpid en la segona. En la suma dels dos cronos l’equip hispà-italià va quedar per davant però el ritme de Vallés-Socías era bo. Amb dues hores al davant, amb tot el que comporta una prova de resistència tot era possible.

En el primer terç de la carrera semblava que Navarrete Bozzoni s’escapaven de manera clara, fins i tot van arribar a ser capdavanteres de la prova, amb Vallés-Socías a certa distància però sense perdre volta.
Va ser a partir de la volta 40 quan, després diverses voltes molt junts, el pilot de PCR Sport va aconseguir superar al seu rival i llançar-se cap al triomf i el títol del CER 2016.

CER -Categoria TCR:
Poca sort van tenir els representants de PCR Sport de la categoria TCR. En aquesta ocasió ni H.Arruabarrena-A.Aristi-J.Masdeu, ni U.Arruabarrena-Fernandez-Vigiola, van poder culminar amb un bon resultat les bones sensacions que van donar en els entrenaments oficials.

En general, un meeting per oblidar pel GT, Join Auzpurua-Mikel Azcona (Porsche 997 GT3) i els Seat Leon de la categoria TCR, que van estar a la carpa de PCR Sport en el Jarama.

El Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2016 va arribar al final del seu calendari, a partir d’ara els esforços de PCR Sport se centraran en el meeting final de la Sreat León Eurocup que es disputarà en el Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 5 i 6 de novembre