A València, PCR Sport va estar entre els millors en diferents fronts

PCR Sport va situar en les carreres del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) quatre equips en la graella de sortida del Circuit de la Comunitat Valenciana. El podi (divisió TCR) d’H.Arruabarrena-Aristi-Masdeu en la primera de les carreres disputades i la primera plaça (Divisió 1) de Vallés-Sòcies en la prova de 3 hores, van ser els millors resultats.

En la Copa Clio, el protagonisme va ser per Mikel Azcona que, com és habitual, va estar sempre en posicions capdavanteres aconseguint un clar triomf en la carrera inicial vàlida per a l’esmentat campionat.

CER - Categoria TCR:
H.Arruabarrena-A.Aristi-J.Masdeu, Van estar entre els millors durant tot el cap de setmana. Aristi va aconseguir el segon millor crono de la categoria en la primera sèrie d’entrenaments oficials (1’43”214), mentre que en la segona va ser Harriet Arruabarrena, volant del Seat León Racer, el que amb un crono de 1’43”913 es va situar en la quarta posició.
En la primera carrera, programada a 48’ + 1 v, van aconseguir acabar a la segona plaça després d’estar, en alguns moments de la prova, prop dels líders. En la prova de 3 hores, es van mantenir regulars a la quarta plaça entre els TCR, a pesar que a la recta final de la prova el seu Seat León no va ser tan efectiu.

Dasi-Parera-Aso, No van tenir el seu millor cap de setmana a Xest. En les dues proves disputades van acabar molt distanciats respecte als més ràpids. En la prova que va tancar el meeting van patir una sortida de pista que va marcar de manera negativa la seva actuació.

U.Arruabarrena-Fernandez-Vigiola, Després d’acabar la primera carrera en una esperançadora 5a posició, no van poder arrodonir la seva actuació amb una altra bona classificació en la carrera de 3 hores. Una penalització, drive-through, els va apartar de manera decisiva dels millors.

CER - Categoria D1:
Vallés-Sòcies, Un altre triomf en una cursa llarga (3 hores) del meeting que els acosta al títol de la categoria. En les proves vàlides pel CER-GT van mantenir, en les dues carreres, una emocionant lluita amb el VW Sirocco de Bozzoni-Navarrete que en tots dos casos es va decantar a favor de l’equip hispà-italià.

El Campionat d’Espanya de Resistència viurà el seu últim repte els dies 14 i 15 d’Octubre (Divendres i Dissabte) amb la disputa d’una prova de 2 hores senar-stop en el Circuit del Jarama (Madrid).

Copa Clio:
Mikel Azcona, una vegada més, va brillar a les proves de la Copa Clio. Va aconseguir el millor crono en les dues mànigues d’entrenaments oficials amb el que, va iniciar ambdues carreres des de la pole-position.
En la primera carrera va aprofitar de manera impecable la seva posició de privilegi en la graella de sortida per prendre avantatge respecte als seus rivals des del mateix instant de la sortida.
En la segona no va estar tan fi al moment en què el semàfor es va posar verd i es va veure relegat a la quarta posició. Després d’una carrera tibant i amb diferents intercanvis de posicions Azcona va aconseguir un tercer lloc final.

L’última cita del calendari de la Copa Clio 2016, es disputarà el cap de setmana vinent (dies 1 i 2 d’Octubre) en el Circuit del Jarama (Madrid).