Domènech-Amigo prop del podi català, Prat-Amblàs sense opcions

Xavi Domènech-Xavi Amigo (BMW Mini Cooper) van completar el 17è Ral·li ciutat de Cervera, prova vàlida per al Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra i la Copa de Catalunya de l’especialitat, en la quarta posició de la classificació de l’últim certamen esmentat.
No van tenir tanta sort Prat-Amblàs (Mitsubishi Colt) que, després de preparar en temps record la seva participació en la cita de Cervera, van haver d’abandonar en els primers compassos de la primera especial del ral·li.

La prova organitzada per WRC Management va tenir un recorregut molt exigent amb 108 km de velocitat, repartits en 8 especials (4 de diferents).
La forta calor que va fer en l’escenari del ral·li i l’estat de les pistes, amb molta pols i pedra solta, van ser un dur escull que van haver de superar els pilots per conservar les seves mecàniques.

En les primeres seccions del ral·li semblava que Xavi Domènech tenia serioses opcions d’estar en el podi de la classificació malgrat una llista d’inscrits amb molt nivell.
Però en la segona passada per l’especial A (16 km), el pilot de PCR Sport es va trobar a mitja especial amb el rival que tenia  per davant amb problemes. Amb poca visibilitat i amb una pista estreta no va poder avançar i en la línia d’arribada va perdre gairebé 2’ amb els rivals directes i, en conseqüència, va quedar en mans dels problemes que poguessin tenir els pilots que el precedien, per poder recuperar posicions en la classificació del ral·li.

PCR Sport estarà en el podi de sortida de la propera prova de la Copa de Catalunya de terra que es disputarà en Vidreras el dissabte 24 de setembre.

Harriet Arruabarrena s’imposa amb claredat a Alcanyís.

El pilot de PCR Sport, al volant de Seat León Cup Racer, va saldar amb triomfs totes les seves aparicions en la pista de les instal·lacions de Motorland (Alcanyís) en la disputa del XVII Trofeu Velocitat Motorland Aragó, prova vàlida per al Campionat d’Aragó de Velocitat.

L’èxit de Harriet es va veure ben secundat per l’actuació del seu germà Unai, que a més d’aconseguir el segon millor crono en les tandes d’entrenaments oficials, va estar en el podi de les curses (12 voltes cadascuna), en concret en el tercer calaix de l’esmentat podi després de mantenir una interessant frec a frec amb el Porsche 997 GT3 de Juan Carlos Lecha.

A partir d’aquest instant, els germans Arruabarrena i els seus companys d’equip es centraran en la recta final del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) que es reprendrà els pròxims dies 24 i 25 de setembre en el circuit de la Comunitat Valenciana a Xest.