A la Baja Aragón problemes per a Navarro i Roquet. Orriols ok a Alp

Santi Navarro-Xevi Moreno (Mitsubishi Montero) van acabar la Baja Aragón 2016 en la 39a posició de la classificació absoluta (16a de la categoria T1), malgrat els problemes mecànics que van haver de superar durant la primera jornada de la cita aragonesa. En canvi, Albert Roquet-Enric Oller (Mitsubishi L200), la seva participació va durar fins a la primera part del primer sector cronometrat. Es va trencar el motor del Mitsubishi i en conseqüència no va haver-hi opció a seguir en competició.

Navarro-Moreno. Van completar la super especial inicial entre els millors, concretament en la 15a posició amb un temps de 6’61”4.
En el primer sector cronometrat de la primera etapa, Celadas de 162 km, es va produir l’incident que va marcar el desenvolupament de la prova per a l’equip de PCR Sport. Un sensor del motor va començar a donar problemes a partir de la segona meitat de l’especial, sobretot a les zones arrissades. A menys de 30 km, per finalitzar en una pujada molt pronunciada, l’embragatge va dir prou i tot feia pensar que en aquell instant s’havia acabat la seva participació a la Baja 2016.
Després de més de 30’ aturats van intentar treure el Mitsu i de manera inexplicable ho van aconseguir, van arribar a l’assistència i allí va començar el treball dels mecànics. En 30’ canviar l’embragatge i intentar trobar el problema del sensor era gairebé missió impossible.
Santi Navarro va poder reprendre la marxa amb 19’ de penalització i el problema del sensor del motor sense resoldre. Malgrat tot va aconseguir superar el primer pas per Alfambra (184,800 km) en la 31a posició de la classificació parcial.
En la segona passada per l’Alfambra, disputada el diumenge dia 24, Navarro-Moreno ja van tenir el Mitsubishi a ple rendiment i això es va notar en el resultat. Van acabar en la 13a posició absoluta i com a líders dels equips que de manera habitual disputen el Campionat d’Espanya TT.

En finalitzar la prova, Pep Codinach feia el següent comentari sobre el succeït: Amb el Santi no tenim sort. Sempre tenim algun problema en alguna de les etapes, que amaga el seu excel·lent ritme de competició. Malgrat tot estic content amb el treball realitzat, sobretot, en l’assistència del divendres al migdia. Va ser un excel·lent treball d’equip.

Com és habitual en el Campionat d’Espanya de TT, després de la Baja tothom se’n va de vacances. L’activitat tornarà els dies 10 i 11 de setembre amb la disputa de la Baja Burgos.

Albert Orriols aconsegueix un doble podi en la seva participació a Alp

Albert Orriols al volant del Porsche 997 GT3 va aconseguir la segona posició de la categoria Turismes del Campionat de Catalunya de l’especialitat. A més, amb Lluis Pujolar a la seva dreta, es va proclamar vencedor del RallySprint de la Cerdanya que es va disputar en finalitzar la primera jornada del meeting de muntanya.
El pilot de l’Escuderia Osona a punt va estar d’arrodonir un cap de setmana amb un tercer podi, en concret el de la categoria de turismes del Campionat d’Espanya de Muntanya. Se li va escapar per 1” i escaig.

Dani Balasch-Manel Muñoz prop del top 10 del Ral·li Saron - Memorial Cristian López

El tàndem Balasch-Muñoz es van desplaçar fins a Saron (Cantàbria) per disputar la prova que es va celebrar en memòria de Cristian López.
En aquesta ocasió Dani Balasch es va situar al volant del Mitsubishi Lancer Evo IX de l’equip PCR Sport amb l’objectiu de completar un bon ral·li sense córrer cap risc.
En la prova disputada en localitats tan arrelades al món dels ral·lis com Villacarriedo, Sarón o Cayón, van aconseguir el seu objectiu acabant en l’11a posició de la classificació final.