PCR Sport va completar amb sort diversa un cap de setmana molt dens

PCR Sport va competir el passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Resistència (CER) en el circuit de Motorland (Alcanyís), en l’Europa Touring Car (ETCC) en el circuit portuguès de Vila Real i a més en el campionat del Món de Bajas 2016, en concret en la present edició de la Baja Itàlia.

En el CER d’Alcanyís, PCR Sport va estar representat per 6 equips a la pista.

Categoria C1:
P.Marreiros-J-Monroy. als comandaments d’un Porsche 911 Cup van protagonitzar una actuació molt regular acabant la primera carrera en el podi (3a posició) i la segona en el 5è lloc.

Categoria TCR:
H.Arruabarrena-A.Aristi-J.Masdeu, Van estar sempre lluitant per una de les places de podi. Ho van assolir en la primera prova en la qual van aconseguir una treballada tercera posició mentre que en la segona van acabar en la 5a plaça.
Van arrodonir la seva actuació amb un 4è lloc en la carrera de 3 hores que va tancar la cita del CER a Alcanyís. .
Dasi-Aso-Parera, Una de freda i una de calenta pel Seat León Cup número 6. En la prova nocturna (1a Carrera) van acabar en una meritòria 4a posició. En la jornada següent, els problemes en forma de sortides de pista i burxades, van marcar la seva participació.
O.Arruabarrena-Fernandez-Vigiola, No van tenir sort en l’escenari aragonès, problemes de diversa índole els van retardar en les dues carreres del CER. El costat més positiu de la seva actuació va ser que van poder completar les 3 hores en la 6a plaça.

Catgoría D1:
Vallés-Socias, Ho van guanyar tot en la seva categoria. Doble triomf en les carreres del CER després de decantar a favor seu la lluita mantinguda amb Luis Recuenco. En les 3 hores la seva superioritat va ser total.

Categoria D3:
García-Nogués, van completar la carrera inicial (nocturna) en una excel·lent 4a posició molt prop del podi de la categoria. Durant la jornada següent van quedar pràcticament inèdits a causa de toc en els primers compassos de la carrera.

Pep Codinach donava per bona, en general, l’actuació de la nombrosa representació que es va desplaçar a Alcanyís, aquestes eren les seves paraules: Era un cap de setmana amb molta activitat i crec que hem complert amb les perspectives que ens havíem plantejat. Algun dels equips (Unai, Dasi), els problemes els han privat de completar alguna de les carreres en posicions més avançades, però això forma part de la competició.

En el meeting portuguès, quart del ETCC 2016, PCR Sport tenia la responsabilitat del bon funcionament de la mecànica (Seat León Cup Racer) del pilot portuguès Manuel Fernadez.

L’experiència va resultar molt positiva, Fernandez va guanyar la primera carrera i va creuar la línia d’arribada de la qual tancava el meeting a la segona plaça, a 3 dècimes del vencedor.

La 23ª Baixa Itàlia 2016, prova vàlida per al Campionat del Món de l’especialitat, va ser el tercer punt d’atenció per al preparador de la Torre d’Oristà.

Santi Navarro, amb el seu Mitsubishi Pajero, es va desplaçar a la localitat italiana de Pordenone amb l’objectiu de plantar cara als equips que de manera habitual competeixen en aquest mundial.
Després de completar les dues primeres etapes en la 14a posició, semblava que Navarro podia situar-se en el top10 de la prova. Però en aquesta tercera jornada, amb les pistes en un estat deplorable a causa de la pluja que va caure sobre la zona, el pilot de PCR Sport es va sortir amb la mala sort que va topar amb un arbre. No va tenir possibilitat de reprendre la competició.
Cal esmentar, que el guanyador va ser el Toyota Hilux de Nasser Al-Attiyah-Baumel després d’una espectacular lluita amb el BMW X3 de l’equip rus Vasilyev.Zhiltsov.

El cap de setmana vinent (dies 1 i 2 de juliol) PCR Sport centrarà tots els seus esforços en el 48è Ral·li Osona.