A Domènech-Sánchez se’ls escapa el podi en un final desafortunat

Xavi-Domènench-Oscar Sánchez (BMW Mini Proto) no van poder acabar el 31 Ral·li Empordà. Van perdre la segona posició del podi final en els últims metres de la segona passada per Els Angels, especial que tancava la part cronometrada de la prova vàlida pel Campionat de Catalunya de l’especialitat.

La climatologia va respectar el treball dels equips presents a l’assistència de la Bisbal d’Empordà.
La jornada es va iniciar amb mostres evidents que durant la nit havia plogut i en conseqüència l’asfalt dels trams estava mullat.
A mesura que va avançar el dia, el cel va amenaçar pluja però tot va quedar en això, una amenaça. EL ral·li va començar amb l’asfalt sec i així es van disputar totes les especials de velocitat.

En l’actual edició de la prova gironina es va repetir el recorregut d’anteriors edicions. En total 198,24 km dels quals 60,78 km van ser de velocitat.
Els responsables de l’Escuderia Baix Empordà van decidir mantenir el recorregut amb tres de les especials més carismàtiques del món dels ral·lis, en concret estem parlant de la Ganga, Sta, Pellaia i Els Angels. Els participants van haver de superar dues vegades cada especial, abans d’entrar el seu vehicle al parc tancat del carrer Paral·lel.

Domenech-Sánchez. Mentre van estar en carrera, no van tenir problemes per mantenir-se a la segona plaça de la classificació. Sense opcions a apropar-se al primer lloc, ocupat per Membrado. Tampoc és van veure pressionats pels quals els seguien en cadascuna de les especials cronometrades, amb els germans Solans com a rivals mes incisius.
Quan semblava que la part més complicada estava feta, una burxada els va fer perdre ritme en l’última passada per Els Angels i a continuació una lleugera sortida de pista els va tancar les opcions de passar pel control final de l’especial esmentada.

Decepció a l’assistència de PCR Sport, amb el 0 aconseguit a l’Empordà s’esfumen una mica les possibilitats de mantenir-se entre els millors de la classificació absoluta del Campionat de Catalunya.

En el 48 Ral·li Osona (2 de juliol) serà la primera ocasió que se li presentarà a l’equip PCR Sport, per recuperar part dels punts cedits a La Bisbal d’Empordà.