Santi Navarro-Xevi Moreno entre els millors en el Ral·li Lleida Pirineus

L’equip PCR Sport va començar el cap de setmana passat (2 i 3 d’Abril) la seva participació en el Campionat d’Espanya de Ral·lis TT. Santi Navarro- Xevi Moreno (Mitsubishii Montero) i Albert Roquet-Enric Oller (Mitubishi L200) van disputar el Ral·li Lleida Pirineus aconseguint la 5ª i 12ª posició respectivament, després de completar les dues jornades de competició.

L’esdeveniment, que va tenir a la localitat lleidatana de Cellers com a nucli central, es va disputar en dues etapes diferents. Durant el dissabte (dia 2) al matí es van fer dues passades per una etapa pròleg de 4,5 km per establir l’ordre de sortida i a partir de les 13h00 es va iniciar la primera etapa de 170 km.
A les 8h00 de la jornada següent (dia 3) es va donar la sortida al primer participant de la segona especial. El traçat era el mateix que el disputat el dia anterior però en sentit invers.
Malgrat ser un recorregut considerat curt, les dificultats que amagava el van fer molt selectiu.

Navarro-Moreno. Van ser els més ràpids en les dues passades de l’etapa pròleg. En la primera etapa portaven la mateixa inèrcia al capdavant de la classificació, en els primers passos intermedis. Però un problema en una roda posterior els va fer perdre més de 20’ i això els va portar fins a la 12ª posició de la classificació d’aquest primer parcial.
Solucionat el problema, l’endemà van sortir a recuperar el temps perdut pensant en la classificació final. Van acabar en la tercera posició d’aquesta segona etapa, superant a la majoria dels rivals que en la jornada anterior encapçalaven la classificació. Van remuntar set llocs en la classificació, assolint el 5è lloc.
Cal mencionar que la segona plaça del ral·li els hi va quedar a menys de 4’.

Roquet-Oller. Van completar la prova en clara progressió. Després d’acabar les dues passades per la super especial inicial en la 25ª posició, van remuntar 11 posicions en la primera etapa i encara van millorar dues posicions fins a la 12ª posició a menys de 5’ d’entrar entre els 10 millors de la prova.

La Baixa Almanzora, prova organitzada per l’Escuderia Andinas Racing, serà la segona cita del Campionat TT 2016. Se celebrarà els dies 23 i 24 d’Abril.