El CER 2016 s’inicia amb bones sensacions per PCR Sport

PCR Sport va tenir cinc vehicles competint en l’inici del Campionat d’Espanya de Resistència (CER). Encara que el triomf no va ser possible, van ser tres d’aquests equips participants els que van acabar el complicat cap de setmana en el podi del Circuit de Barcelona - Catalunya.

Categoria TCR:
H.Arruabarrena-A.Aristi-J.Masdeu, van mantenir les opcions al triomf fins a la recta final de les 2 hores de competició, Al final 20” els van separar de pujar al calaix més alt del podi.
U.Arruabarrena-Fernandez-Vigiola, van tenir molt a prop la tercera posició de la categoria. Van creuar línia d’arribada amb 4” de retard respecte a l’equip que els va precedir.
Dasi-Parera, amb un ritme més conservador que els seus companys de box, van ocupar la cinquena plaça (8 classificats) encara que sense cap opció de situar-se en els llocs capdavanters.

Catgoría D1:
Vallés-Sòcies, meritòria actuació d’aquest equip que debutava en el CER. La segona plaça final va ser un autèntic triomf si tenim en compte l’entitat del rival que tenien per davant.

Categoria D3:
García-Nogués, el tercer podi de la fi i setmana va ser per al R/Clio de PCR Sport. Actuació regular d’aquests experimentats pilots que es van situar sempre en posicions properes al podi de la seva categoria, objectiu que al final de les 2 hores, van poder aconseguir.

El primer meeting de la temporada del CER va resultar va durar pel box de l’equip de la Torre de Orsità. Al final Pep Codinach és mostrava satisfet amb el treball realitzat: Sens dubte el primer objectiu era que els pilots poguessin iniciar la temporada fent quantes més voltes millor al circuit de Montmeló. Crec que ho hem aconseguit els cinc cotxes han completat la prova i a part d’alguna burxada no hem tingut problemes en el desenvolupament d’una prova tan complexa com aquesta.

El segon capítol del CER 2016 es viurà a França, concretament en el circuit de Ledenon (prop de Nimes), els dies 7 i 8 de maig.

Servei de premsa.

Classificacions CER / Circuit de Barcelona - Catalunya.

Classe TCR. 1.-Font/Salom (Seat León Cup) 58 voltes, 2.-H.Arruabarrena-Aristi-Masdeu (Seat León Cup), a 20”437, 3.-Vinyes-Vinyes (Seat León Cup), a 29”484, 4.-U.Arruabarrena-Fernandez-Vigiola (Seat León Cup) a 33”979, 5.-Dasi-Parera (Seat León Cup) a 2 voltes.

Classe D1. 1.-Colomer-Tancogne (Seat León Supercopa MK2), 57 voltes, 2.-Vallés-Sòcies (Seat León Supercopa MK2), a 2v., 3.- Ampolo-Bozzoni (Volkswagen Sirocco). a 3 v.

Classe D3. 1.-Billon-Malassagne (Peugeot RCZ) 55 voltes, 2.-A.Espuny (R/ Clio Cup), a 16”502, 3.-García-Nogués (R/Clio Cup), a 22”840.