Canamases debuta a Andorra guanyant una final. Monje-Monje una altra vegada en el podi

Sergi Canamases va ser un dels protagonistes de la G5 en aconseguir el triomf en la Final B de la G5 després de superar en la sortida a Ezpeleta i Jan Solans, i aguantar els atacs posteriors d’aquests pilots.
En aquesta mateixa final, Ferran Monje també va estar en el podi, concretament en la tercera plaça, encara que posteriorment va ocupar la segona en la classificació final després de la penalització que va patir el petit dels germans Solans.
En la G6, meeting que tancava les GSeries 2016, va ser Fernando Monje el que va representar a PCR Sport en el podi del Circuit Andorra. Monje Jr., va ocupar la tercera posició de la Final B i la quarta en la classificació final de les GSeries 2016.

Entre els pilots de l’equip que lidera Pep Codinach, la creu va ser, en aquesta ocasió, per a Gerard de la Casa. L’andorrà no va poder acabar la primera volta en cap les dues finals en les quals va prendre la sortida. En la primera va quedar enganxat en la neu i en la segona va punxar.
En la G5, De la Casa va compartir en volant del Mini de PCR Sport amb la seva neboda, Ingrid Rossell. La jove pilot es va mostrar entusiasmada amb les prestacions del primer 4x4 amb el qual tenia ocasió de competir.

Pep Codinach, acostumat a lluitar pel triomf final en les GSeries, en aquest 2016 ha viscut un campionat atípic: Hem tingut moments molt bons, els triomfs parcials de Gerard i avui Canamases. La regularitat dels Monje ens ha deixat molt prop del podi final del campionat. Ha estat un any diferent també en el format de competició que, cal dir, té les seves coses bones i unes altres que no ho són tant.

Una vegada acabades les GSeries, comença la temporada regular per PCR Sport que, una vegada més, tindrà fronts oberts en diferents campionats tan nacionals com a internacionals.