Monje-Monje y Gerard de la Casa en el podi del Circuit Andorra

Les prestacions de l’equip PCR Sport van millorar de manera radical en la segona cita de les GSeriesACA disputades en el Circuit Andorra. En la G3, Gerard de la Casa va guanyar la final A, mentre que Monje-Monje Jr (Mitsubishi Proto), també van pujar al podi de la Final A i B respectivament. Fernando Monje va aconseguir el triomf absolut en la G4, primer de PCR Sport en la present edició de les GSeries, mentre que De la Casa va repetir podi (tercer lloc) en aquest meeting que tancava la G4.

Després de protagonitzar una primera jornada lluny de les posicions de cap, Pep Codinach estava molt satisfet dels resultats aconseguits en aquesta ocasió, així s’expressava al final: Sempre que pots competir pels llocs de cap t’asseguis satisfet, avui ho hem aconseguit. Gerard de la Casa per fi ha pogut guanyar una final sobre gel, portàvem diverses temporades intentant-ho sense resultat positiu.

Quant a Monje-Monje han millorat de manera considerable l’actuació de la primera jornada: És cert, a més amb triomf absolut inclòs. Les sensacions han estat bones a tot moment i tenim confiança a poder repetir fins i tot millorar les nostres prestacions en l’última cita de les GSeries 2016.

Si la climatologia no ho impedeix, el proper dia 13 de Febrer se celebraran els últims meeting (G5 i G6) de la temporada de gel 2016 en la pista del Port de Envalira.