Membrado-Vilamala mantenen el liderat des de l’inici en el 55è Ral·li 2000 Viratges.

El tàndem campió marca tots els scratch parcials en les especials de la prova final del calendari 2015.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Ford Festa R5 - MC Racing) no van donar cap opció als seus rivals i van vèncer de manera clara el 55è Ral·li 2000 Viratges, van ser els més ràpids en les 14 especials que configuraven el recorregut de la prova organitzada pel Biela Club Manresa.

La climatologia era un dels factors sempre a tenir en compte en el 2000 Viratges. Va haver-hi moments d’incertesa, sobretot a l’inici de la segona secció, quan els primers vehicles es disposaven a prendre la sortida en l’especial de Vilaredes, va començar a ploure i en aparença, el cel estava molt tapat, la cosa podia anar a més. Al final en l’escenari del ral·li la situació es va mantenir i els equips van poder disputar les cronometrades amb l’asfalt sec.

Membrado-Vilamala van començar la competició marcant el millor crono en el primer pas per Vilaredes, deixant clar que els dubtes sobre si la mecànica de Ford Festa R5 estava al 100 %, van quedar dissipades des del principi.
La superioritat del campió català es va mantenir durant les més de 12 hores de competició. Els scratch es van ser succeint fins a arribar al parc tancat final. Un altre triomf inapel·lable per completar una excel·lent temporada.

Al final del ral·li Josep M. Membrado confirmava amb aquestes paraules la seva satisfacció: Hem recuperat el millor feeling de la temporada, ha estat un ral·li en el qual tot ha sortit com havíem previst i a més m’ho he passat molt bé al volant d’aquest gran cotxe que és el Ford Festa R5. Tancar la temporada amb un triomf i sobretot amb bones sensacions és el que volíem i ho hem aconseguit. Quant a la temporada en general, el pilot de Repsol no dubta a catalogar-la com de les millors de la seva llarga i reeixida trajectòria esportiva: És cert, ha estat un gran any per a nosaltres en general. Veníem d’unes temporades que, potser, havíem patit més del que esperàvem i en aquest 2015 des del primer ral·li al volant del Ford hem recuperat la confiança i la màxima motivació per seguir competint. A més també m’he sentit molt còmode en les especials de terra.
M’atreviria a dir que ha estat una de les temporades més completes des que em vaig iniciar al món de la competició.

Ara toca descansar i gaudir de l’èxit, encara que estem convençuts que en el subconscient de Membrado i el seu equip ja apareix la temporada 2016 amb l’objectiu de repetir els triomfs aconseguits aquest any.

Servei de Premsa.

Resultats del 55è Ral·li 2000 Viratges.

1.-Membrado-Vilamala (Ford Fiesta R5) a 56’49”2, 2.-Orriols-Pujolar (Porsche 911 GT3), a 59”0, 3.-Salinas-Barrera (Peugeot 208 R2) a 3’28”3, 4.-Polidura-Aguirre (Ford Sierra R5) a 3’56”8, 5.-Solà-Izquierdo (Ford Sierra Cosworth RS) a 5’06”0

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: