Marià Parés-Enric Rosell completen el RallyRACC- Catalunya Costa Daurada.

Marià Parés-Enric Rosell (Mitsubishi Lancer Evo X - PCR Sport) van complir amb l’objectiu que s’havien marcat a priori en el RallyRACC - Catalunya Costa Daurada, que era entrar el Mitsubishi al parc tancat del Passeig Marítim de Salou havent disputat les 23 especials que constava el recorregut de la penúltima prova del calendari del Campionat del Món de l’especialitat. Van aconseguir aquest objectiu ocupant al final la 38ª posició de la classificació absoluta i la 16ª de la categoria RC3 (3ª de Producció).

L’equip de PCR Sport van plantejar el ral·li de manera conservadora, és a dir sense prendre riscos sobretot en les especials de terra en les quals el pas dels cotxes anava modificant de manera considerable l’estat de les pistes. Les burxades també eren un problema a evitar, de fet van viure l’experiència durant la jornada de reconeixements en la qual van punxar dues vegades reconeixent Terra Alta de gairebé 40km.

Per a Marià Parés el ral·li es va desenvolupar sense contratemps importants: Sens dubte és una prova exigent tant per als pilots, sobretot els que no estem acostumats a proves d’aquestes característiques, com per a les mecàniques. Aquest any amb la dificultat afegida que no hi havia assistència en la primera i tercera etapa.
Hem mantingut un ritme regular que ens ha portat fins al parc tancat final. Molt satisfets per complir l’objectiu que ens havíem marcat en aquest Catalunya.
Amb la prova del mundial Parés dóna per acabada una temporada en la qual no ha seguit cap campionat en concret: I esperem seguir així la propera temporada. Tenim un projecte tancat per competir en les proves de les Illes Canàries, Adeje-Tenerife i el Corte Inglés, ambdues amb tota seguretat vàlides per al campionat d’Espanya i la segona per a la Copa d’Europa. Després ja veurem quines possibilitats tenim encara que m’agradaria córrer alguna prova del mundial a part del Catalunya.

Així doncs, per Parés-Rosell el 2015 s’ha acabat però les sensacions de cara a la propera temporada semblen molt positives.

Actuació il·lusionant de Navarro-Navarro a Portalegre.

Després d’aconseguir dos triomfs consecutius en el Campionat d’Espanya de Tot Terreny, Santi Navarro, en aquesta ocasió amb Manuel Navarro a la seva dreta, es va desplaçar a Portugal per mesurar-se amb als millors especialistes del país veí i alguns sud-americans en la disputa de la 29 ªBaixa Portalegre 500 organitzada per l’Automòbil Club de Portugal.

Navarro-Navarro al volant del MItsubishi Pajero preparat per PCR Sport van demostrar un excel·lent nivell competint contra equips que comptaven amb mitjans molt superiors. Van estar durant les tres primeres etapes entre els quinze millors de la classificació. Cal destacar la quarta posició scratch en el primer temps intermedi de la segona especial de gairebé 150 km.

Una llàstima que a la recta final de la prova, un toc en el pas d’un pont afectés a la direcció del Mitsubishi i haguessin d’abandonar.

Pep Codinach valora l’actuació de Santi Navarro en Portalegre de la següent manera: Han fet una gran carrera, han marcat cronos molt bons i cal destacar que han fet molts quilòmetres un fet que per nosaltres era molt important per seguir millorant la posada a punt del Mitshu.