Fontes s’apropa una mica més al títol del CER 2015. Sayós en el podi de Valls.

Alvaro Fontes, en aquesta ocasió amb Mirco Van Oostrum com a company, al volant d’un dels Seat León (14) de l’equip PCR Sport, van aconseguir finalitzar en el podi les dues carreres disputades en el circuit d’Estoril (Portugal) en el penúltim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2015. Després dassolir el 3è lloc dues vegades en el traçat portuguès el pilot malagueny recupera la primera posició de la categoria D1 i es postula com un dels principals candidats al títol final.

Alvaro Fontes - Mirco Van Oostrum, van començar la seva participació als moments decisius sobre l’asfalt mullat d’Estoril sense trobar el millor ritme. Fontes (2’08”251) va aconseguir la 5ª plaça en la primera mànega d’assajos oficials mentre Van Oostrum es va situar en la 6ª posició  a la segona.
En canvi en les carreres la situació va variar de manera radical. La primera disputada amb la pista mullada Fontes, i a continuació el seu company d’equip, van realitzar una cursa molt regular en la qual van remuntar posicions en la part inicial i en la part final van assegurar la 3ª plaça del podi (2º Challenge Seat).
Durant la primera meitat de la segona carrera, disputada amb l’asfalt sec però amb zones humides, va semblar que la situació es complicava, concretament després d’11 voltes estaven situats en la 10ª posició. Amb Fontes al volant del León, es va concretar la remuntada fins a la 3ª posició (2ª Challenge Seat) final.
Harriet Arruabarrena - Antonio Aristi, Es van mostrar conservadors amb l’asfalt mullat. No van estar entre els millors fins a la segona carrera. Van tenir el triomf al seu abast però un problema en la bomba de la gasolina els va deixar al final en la 5ª plaça.
Oscar Fernández - Unai Arruabarrena, Bones sensacions per a Fernández en la primera mànega d’entrenaments oficials. Amb un crono de 2’07”762 es va situar en la 3ª plaça de la classificació. La continuació no va ser tan favorable i van completar el cap de setmana amb una 7ª i 6ª posició respectivament en les dues carreres disputades.
Vicente Dasi - Jaume Parera, La millor notícia és que per fi s’ha pogut recuperar aquest tàndem. Parera va arribar a Estoril totalment recuperat de l’accident que va patir a principis de temporada a Mugello .

El Campionat d’Espanya de Resistència (2015) viurà el seu últim capítol a mitjans de novembre (concretament els dies 21 i 22) en el circuit Barcelona - Catalunya.

Resultats CER 2015 (D1) - Circuit d’Estoril (Portugal).

1ªCarrera:
1.-Francisco Mora (Seat León) 51’48”553, 2.-Z.Makushin-Carol (Seat León), a 36”236, 3.-Fontes-Van Oostrum (Seat Leon), a 58”015, 4.Dimitriev-Montserrat (Seat Leon) a 1‘15”457, 5.-Carbó-Sicart (Seat León), a 1 v, ... 7.-Fernandez-U.Arruabarrera (Seat León) a 1 v., 8.-H.Arruabarrena-Aristi (Set León) a 1 v., ... 11.-Dasi-Parera (Seat León) a 1v.
2ªCarrera:
1.-Francisco Mora (Seat León), 2.-Lesoudier-Cosin (Seat León) a 17”284, 3.-Fontes-Van Oostrum (Seat Leon), a 17”288, 4.-Z.Makushin-Carol (Seat León), a 22”746, 5.-H.Arruabarrena-Aristi (Seat León)  a 23”915, 6.-Fernandez-U.Arruabarrera (Seat León) a 28”341... 11.-Dasi-Parera (Seat León) a 1v.

Esperançadora tornada de David Sayós al català de ral·lis.

Després de més d’una temporada sense competir, David Sayós va tornar a pilotar en una prova vàlida per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. La prova escollida va ser el VI Ral·li de Valls i al volant del Mini Cooper Countryman de PCR Sport. Montse Ventosa va ser la seva navegant en la prova de l’Escuderia Costa Daurada.

El tàndem Sayós-Ventosa va saldar la seva tornada a Valls, amb una espectacular 2ª posició en la classificació absoluta després de superar problemes mecànics en la primera especial. Era la primera prova al volant del Mini Cooper, i segons Sayós: El ral·li ha començat malament, però això ha estat determinant per poder fer les proves que teníem previstes sense la pressió d’estar lluitant per una posició en la classificació. Així doncs, el pilot català valorava de manera molt positiva aquesta primera presa de contacte amb el Mini: Si comparem amb l’experiència que vam tenir amb el Colt, cal esmentar que el vehicle de base té millors prestacions. Hem fet solament un test i hem vingut a Valls. Els nostres cronos no han estat tan lluny dels quals encapçalen la prova. Marxo de Valls molt content amb el que hem fet i sobretot pensant on es pot arribar amb el Mini.

La propera cita, i última, del Campionat de Catalunya de Ral·lis es disputarà el proper mes de Novembre (21 i 22). Serà una nova edició del tradicional Ral·li 2000 Viratges.

Classificació VI Ral·li ciutat de Valls.