Cap de setmana fantàstic per PCR SPORT

Navarro-Moreno guanyen a Guadalajara, Nani Roma-Haro a Vidreres.

Santi Navarro - Xavi Moreno (Mitsubishi van aconseguir el triomf en el II Ral·li TT de Cuadalajara, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya 2015 de l’especialitat. Per a Navarro era el segon triomf consecutiu, després que fa tres setmanes aconseguís la primera posició en la Baka Burgos.

En la tradicional cita sobre terra que el Campionat de Catalunya de Ral·lis rendeix a Vidreres, Nani Roma-Àlex Haro (Mini Cooper) no van donar cap opció als seus rivals i es van proclamar vencedors de la prova sense haver cedit el primer lloc en cap dels parcials disputats. El també equip de PCR Sport, Miquel Prat-Daniel Montaner (Colt Proto) també van ocupar una plaça en el podi, concretament la tercera.

Per la seva banda Dani Balasch, després de 10 anys sense córrer un ral·li d’asfalt, es va desplaçar a Osca a competir en el VI Rallysprint de Nueno. Amb Manel Muñoz a la seva dreta en el Mitsubishi Lancer Evo IX 2.0 de PCR Sport, van assolir la segona posició de la classificació absoluta.

Santi Navarro-Xevi Moreno superiors en el II Ral·li TT de Guadalajara.

Molt bones sensacions les exhibides per Santi Navarro-Xevi Moreno (Mitsubishi - PCR Sport) en el II Ral·li TT de Guadalajara organitzat pel Auntomóvil Club Alcarria. Van aconseguir la quarta posició en la super especial inicial, sortint per tant des d’aquest lloc en el primer sector selectiu de la següent jornada.
En aquest primer sector cronometrat (102 km) van ser els més ràpids, distanciant a 20” al seu rival més immediat, Abril-Martinez (Polaris) i a 29” al tercer classificat, Willy Villanueva-Bravo (Toyota Hilux).
En la continuació, segon sector selectiu (232 km), el domini del tàndem de PCR Sport encara va ser més clar. En aquesta ocasió els que més se’ls van apropar van ser Vila-Olmo (Herrator V8 Dakar) a 8’38” i l’equip portuguès Franco-Franco (BMW 1 Proto) a 9’38.
Així doncs, Navarro-Moreno van iniciar la cronometrada final (122 km) amb més de 15’ d’avantatge respecte a l’equip portuguès esmentat. Van mantenir un ritme competitiu sense prendre cap risc i al final van ocupar la segona posició d’aquest parcial a 1’07” del BMW 1 Proto de Franco-Franco. El triomf a la prova no va perillar a cap moment.

Per la seva banda Joan Font-Enrique Salmerón (Mitsubishi L200-PCR Sport) van protagonitzar un ral·li en clara progressió. Van completar l’etapa pròleg en la 21ª plaça. En els 102 km cronometrats inicials van recuperar 10 posicions mentre que a l’especial més exigent (232 km) es van situar en el top 10 del ral·li (8ª plaça). Van finalitzar a la 7ª posició en la meta de Valdeareanas.

La creu a la cita de Guadalajara va ser para Albert Llovera-Xavi Blanco (X5 Proto), es van quedar a la recta final de la primera cronometrada amb un problema en els comandaments del pilot andorrà que van afectar a l’embragatge del seu X5 Proto. En l’assistència es va poder arreglar l’esmentat problema i Llovera-Blanco van poder disputar l’última especial del dia.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de Tot Terreny es tancarà a Serón (Almeria) amb la disputa de les 12 hores de la localitat andalusa. Això serà l’últim cap de setmana de Novembre (dies 28 i 29).

Roma-Haro i Prat-Montaner en el podi de Vidreres.

Com queda dit, Nani Roma-Àlex Haro (Mini Cooper) van ser els únics líders del 7è Ral·li Vidreres - Maçanet de la Selva, última prova de terra del Campionat de Catalunya de Ral·lis.
Després del primer pas per l’especial A (12,5 km), Nani-Haro ja es van situar al capdavant avantatjant a Prat-Montaner en 6”. Després de la segona especial, tramo B (7 km), les posicions es van confirmar i es van mantenir fins al final de la prova. Els líders ampliant a cada tram el seu avantatge respecte a la resta dels rivals, mentre de Prat -Montaner no van tenir dificultats a mantenir una tercera plaça que a més de situar-los en el podi final de Vidreres, els permetia sumar molts punts en el seu haver-hi en la classificació provisional de la Copa de Catalunya de Ral·lis sobre terra, el seu objectiu des de l’inici de la temporada.

La propera i penúltima cita d’aquesta Copa de Catalunya de Ral·lis de terra, es disputaran el dia 7 del proper mes de novembre en terres lleidatanes. Serà el 3r Ral·li de terra Torrefeta-Florejacs.