Pol Rosell segueix entre els millors de la Seat León Eurocup, malgrat el que ha passat a Nurburgring

Pol Rosell va protagonitzar a Nurburgring el cap de setmana més desafortunat competint en la Seat León Eurocup. En el circuit alemany solament va poder ser 7é a la primera carrera mentre que en la segona no va poder completar la primera volta. Ha estat un reves important a les aspiracions de revalidar el titulo de campió de la Seat León Eurocup tot i que, també és cert, que queden dos meeting (quatre carreres) i el campió 2014 manté vives totes les seves opcions.

En els entrenaments lliures, Pol es va mostrar conservador en la primera de les mànigues limitant-se a rodar i recordar els punts complicats del traçat alemany mentre que en la segona ja es va deixar veure en les posicions capdavanteres de la classificació. Va aconseguir un temps de 2’09”323, el tercer millor temps de la sèrie a 43 mil·lèsimes del seu predecessor, Jordi Oriola. Potser l’únic detall que podia preocupar al campió, en aquells moments era la presència de Stian Paulsen, el seu gran rival en la classificació provisional de l’Eurocup Seat León 2015, al capdavant de la classificació amb un temps  6 dècimes millor.

A Nurburgring els entrenaments oficials (30’), no van acabar de la manera desitjada per al pilot de Baporo Motorsport, va marcar un bon crono en la quarta volta 2’08”586, però la confirmació esperada en la part final de la mànega no es va produir. Aquesta va ser la raó comentada pel mateix pilot: No vaig poder aprofitar el joc de rodes noves a causa del tràfic que hi havia en la pista. En la qual havia de ser la meva volta bona em vaig trobar un rival en la traçada i allí es van quedar les opcions de millorar posicions.
La sort tampoc va acompanyar a Rosell, es va classificar en la 9ª plaça a 43 mil·lèsimes del seu company d’equip Alex Morgan,o el que és el mateix, a una mínima diferència de la pole-position de la segona carrera.

A la primera carrera (12 voltes) es va poder lliurar d’un toc múltiple en els primers compassos de la carrera però en cap moment va tenir opció d’apropar-se als quals lideraven la prova. Solament en les dues últimes voltes va lluitar amb Oriola per la sisena posició però, a pesar de que van creuar la línia d’arribada pràcticament aparellats, no va aconseguir superar al seu rival: No hi ha dubte que és un mal resultat sobretot tenint en compte que Paulsen ha guanyat la carrera. Demà sortim junts, intentarem seguir el seu ritme cap a posicions davanteres.

Però en la segona carrera (12 voltes), les coses van anar a pitjor. En la primera volta, després d’un toc amb un rival, es va acabar la participació de Pol Rosell a la mítica pista alemanya, com deia el pilot de Baporo Motorsport: Un cap de setmana per oblidar, cal passar pagina i recuperar les bones sensacions a Monza.

Com bé comentava Pol, el circuit italià serà l’escenari del penúltim meeting de la Seat León Eurocup 2015. La cita dins de 15 dies, el primer cap de setmana d’Octubre (dies 2, 3 i 4).