Cap de setmana complicat per PCR Sport en el circuit Motorland.

PCR Sport no va poder complir amb les expectatives creades en la seva participació en el tercer meeting de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència. En la pista del circuit Motorland d’Alcanyís, Harriet Arruabarrena-Antonio Aristi van aconseguir la tercera posició en la primera carrera (la nocturna), de la Divisió 1 (D1), sent l’únic podi aconseguit durant el cap de setmana en aquesta divisió per l’equip de la Torre de Oristá.
La gran novetat de la cita d’Alcanyís va ser la carrera nocturna que es va programar per al dissabte (dia 27) a partir de les 22h00. Cal destacar també la forta calor que va acompanyar als presents en la instal·lacions de Motorland, l’habitual en aquesta època de l’any en aquesta zona però, que no deixa de ser una dificultat afegida per als equips participants.

Com queda dit, Harriet Arruabarrena - Antonio Aristi, van aconseguir una plaça, la tercera, en el podi de la carrera inicial. En la qual va tancar el meeting no van tenir tanta sort i van haver de conformar-se amb el quart lloc després de protagonitzar una espectacular lluita amb Carbó-De Diego.
Alvaro Fontes - Mirco Van Oostrum, van arribar com a líders provisionals del CER 2015 a Alcanyís, però no van tenir un cap de setmana afortunat. Després de no estar entre els més ràpids en els entrenaments oficials, van quedar a les portes del podi en ambdues carreres. La quarta plaça en la carrera nocturna i la cinquena en la cursa que es va disputar amb el sol picant de valent, els van permetre seguir acumulant punts en el seu haver de la classificació provisional del CER 2015 però no els suficients com per seguir a la primera plaça. Malgrat tot les diferències són mínimes i segueixen amb les seves opcions intactes per aconseguir el títol de la D1.
Vicente Dasi - Unai Arruabarrena, Segueixen amb l’objectiu marcat a l’inici de temporada, adaptar-se al nou León i trobar el millor ritme de competició. Segueixen llimant diferències respecte als rivals que els precedeixen però, de moment, les seves opcions a estar entre els millors depenen de la seva regularitat.

El CER 2015 marxa de vacances fins a mitjans de setembre. Concretament els dies 12 i 13 s’iniciarà la recta final del campionat en el Circuit de Navarra en la localitat dels Arcs.

La sort li dóna l’esquena a Mikel Azcona, a Alcanyís.

Mikel Azcona no va poder seguir amb la línia ascendent, quant a resultats, que va iniciar en el Jarama. El jove pilot navarrès va completar la seva participació a Alcanyís amb la cinquena i quarta posició respectivament en les dues carreres disputades.
En la part positiva cal destacar que Mikel va aconseguir la pole-position (2’10”662) en els entrenaments oficials i també va marcar la volta ràpida en carrera (2’11”665). Podríem dir que va tenir una excel·lent actuació que no va tenir la recompensa merescuda. El motiu? Doncs cal trobar-lo en una penalització que arrossegava del Jarama (passar una volta per pit-lane) i una punxada en la prova amb la qual es va donar per acabat el meeting d’Alcanyís.

La Copa Clio també se’n va de vacances. Tornarà, igual que el CER, en el Circuit de Navara els dies 12 i 13 de setembre.

Santi Navarro - Xevi Moreno planten cara als equips oficials.

En un escenari completament diferent, concretament a les especials de la Baja Italia, PCR Sport va obtenir el millor resultat del cap de setmana. En aquesta prova vàlida per al Campionat del Món de Bajas, Navarro-Moreno al volant d’un Mitsubishi Pajero preparat en les instal·lacions de la Torre de Oristá, van aconseguir una excel·lent 13ª posició després de mantenir una dura lluita amb equips que els superaven tant en prestacions com en pressupost.

L’equip de PCR Sport va estar lluitant per una plaça entre els top10 des de la primera especial. Solament un problema en l’accelerador (en concret en el potenciòmetre) en el primer pas per l’especial Sant Lorenzo (84,52 km) els va fer perdre 15’ i els va allunyar del seu objectiu. A partir d’aquest instant van seguir millorant el seu ritme i en conseqüència posicionis en la classificació. Van remuntar de la 19º lloc fins a l’esmentada 13ª posició final.

La prova la va guanyar l’actual vencedor del Dakar, Nasser Al-Attiyah, amb M-Baumel al la seva dreta en l’habitacle d’un MINI ALL4 Racing. Van completar el podi els Toyota Hilux Overdrive) de l’equip brasiler Varela-Guguelmin i del rus Vasilyev-Zhiltsov.

La propera cita que hauran de superar Navarro-Moreno, es disputarà l’últim cap de setmana de juliol (dies 24, 25 i 26) a Terol. Serà la Baja Aragón 2015.