Malgrat tot, Pol Rosell deixa Silverstone com a líder de la Seat León Eurocup.

Pol Rosell segueix al capdavant de la classificació provisional del Seat León Eurocup de la present temporada, després de finalitzar la primera carrera del meeting britànic de la copa monomarca en la segona posició i quedar, per primera vegada aquesta temporada, fora dels punts en la segona. En aquesta carrera que va tancar la jornada a Silverstone, Rosell es va classificar en la 12ª posició, es a dir lluny de les primeres posicions des de la fase inicial de la carrera. Així doncs, l’única nota positiva d’aquest final de la tercera cita de la Seat León Eurocup 2015 és que Rosell manté el liderat en la provisional a pesar que Stian Poulsen se li ha apropat a 2 punts.

En els entrenaments lliures (30’ + 30’), el pilot de Baporo Motorsport va deixar clar que l’escenari britànic se li dóna bé. En aquestes sèries sense cap repercussió en la classificació final es va mostrar molt encertat marcant sempre cronos entre els millors. D’aquesta manera Pol va poder preparar el material que després utilitzaria en la competició amb tranquil·litat. La convicció que el León estava preparat per competir pel triomf donava confiança, aquest era el seu comentari al final de la jornada: De moment tot ha sortit bé, hem estat competitius des del mateix inici dels entrenaments. Estem preparats per afrontar els moments decisius del cap de setmana.

Per al pilot del León dorsal 1 els entrenaments oficials (30’) van ser la continuació de la jornada anterior. Va disputar 11 voltes en total i va ser just a la meitat de la sèrie (7ª volta) quan va aconseguir el seu millor crono 2’12”164, que durant molts minuts va ser el millor registre de tots els participants. Solament va cedir a la recta final d’aquests entrenaments quan va cedir 6 centèsimes davant el noruec Stian Paulsen. Una vegada acabats els 30’ d’assajos oficials, Rosell es mostrava satisfet però: És una llàstima que s’hagi escapat la pole per tan poca diferència, malgrat tot estarem en la primera línia de sortida i en la lluita pel triomf des que el semàfor es posi verd.

Les paraules de Rosell es van complir en la primera carrera (11 voltes). L’inici no va ser del tot favorable per al campió, en una de les lluites multitudinàries de la primera volta va perdre una plaça i va creuar la línia d’arribada per primera vegada en la tercera posició. En aquest lloc es va mantenir fins que a 4 voltes del final, moment en què en una apurada de frenada al límit va poder superar a Azcona i fer un últim intent d’apropar-se a Paulsen. Al final segon en l’arribada d’aquesta primera prova: Satisfet amb el resultat i de seguir pujant al podi després de cada carrera. És de suposar que demà diumenge (dia 7) les coses seran més complicades. Sortirem de molt enrere (7ª posició) i això sempre és complicat de gestionar.

Rosell va encertar en la dificultat dels compassos inicials de la segona carrera (11 voltes). Va mantenir la posició en la sortida però, en el frec a frec per guanyar posicions a la volta inicial, un toc d’un rival (concretament de Paulsen) el va treure de la pista. Va tornar a la carrera però en la 21ª posició, a pesar que la seva remuntada va ser constant no va poder arribar a la zona de punts. Una vegada acabada la carrera la sensació d’impotència de Pol era clara, no va poder fer res de res per evitar l’incident.

Abans de les vacances d’estiu, concretament el primer cap de setmana de juliol (dies 3, 4 i 5) el Seat León Eurocup arribarà al seu equador amb la disputa de la quart meeting en un escenari que és tota una novetat per a la majoria dels pilots. El circuit Red Bull.