Fontes-Van Oostrem deixen el circuit del Jarama com a líders del CER 2015.

A Alvaro Fontes - Mirco Van Oostrum (Seat León Racer) el triomf en la segona carrera disputada se’ls va escapar per molt poc, malgrat tot van acabar el meeting del Jarama, segon del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2015, com a líders de la classificació provisional de la Divisió 1 (D1) del certamen de referència de la resistència espanyola.

Harriet Arruabarrena - Antonio Aristi, van protagonitzar una altra bona actuació en els entrenaments oficials. Aristi (1’40”251) va concloure la primera màniga a la segona plaça de la D1 mentre Harriet (1’41”076) se situava en el quarta posició de la sèrie que donava l’ordre a la graella de sortida de la segona carrera.
En les carreres la seva actuació va tornar a ser molt regular. En la primera van fregar el podi de la seva categoria i van ser tercers del trofeu Seat, en una prova marcada per l’handicap acumulat de l’anterior meeting,
En la segona van millorar una plaça i van ocupar el tercer calaix del podi de la D1.
Alvaro Fontes - Mirco Van Oostrum, En la primera sèrie d’entrenaments oficials, Van Oostrum va ocupar la setena posició amb un crono de 1’40”997. Fontes es va mostrar més efectiu en la segona marcant el millor crono de la categoria D1 (1’39”791). A destacar que Fontes, juntament amb Carol, van ser els únics pilots de la D1 a baixar de 1’40”.
Les perspectives de la primera carrera no eren massa optimistes i les previsions es van complir. Sortint des de la part mitjana de la graella i amb un handicap alt es van haver de conformar amb la 6ª posició. En la segona les coses van millorar, van liderar la prova fins a manca de dues voltes van ser superats per Carol-Makushin. Al final segona posició i líders del CER 2015.
Vicente Dasi - Unai Arruabarrena, Van continuar amb el seu objectiu d’anar recuperant el millor ritme de competició. En el Jarama van fer un pas més i es van situar en una meritòria cinquena posició en la carrera que va tancar el segon meeting de la temporada.

La propera cita del CER 2015 serà en les instal·lacions del circuit de Motorland Aragón (Alcanyís) els dies 27 i 28 de juny. El pilots del equip PCR Sport seguiran lluitant per les posicions del podi.

Mikel Azcona guanya la seva primera carrera en la Copa Clio 2015.

Després del desgavell que va patir en la cita inicial de la Copa Clio 2015, Mikel Azcona va arribar al circuit del Jarama amb la inquietud de recuperar el ritme que, li va permetre dominar bona part de les proves de la temporada passada.

La seva actuació en les mànigues d’entrenaments oficials, sobretot en la primera, va ser tota una declaració d’intencions. En la primera, va marcar un crono de 1’47”438 que el va situar en la segona posició de la graella de sortida. La tanda següent no va ser tan favorable quant a posició de sortida (tercer) però el seu crono, 1’47”427 a 3 dècimes de la pole, va seguir sent molt competitiu.

En les carreres, el pilot navarrès va donar tot un recital de pilotatge. En la inicial, va mantenir la segona posició en la sortida però no va esperar massa (quarta volta) a situar-se al capdavant del grup de participants. Així doncs el primer triomf de la temporada era una realitat.
En la prova final del meeting, de sortida es va situar a la segon lloc posició que va aguantar fins a la 8ª volta.
En aquest punt de la proba, Azcona va ser superat per Palomeras, sembla ser que amb el cotxe de seguretat a la pista. Al final Azcona va creuar la línia d’arribada a la segona plaça.

La Copa Clio 2015 seguirà els passos del CER 2015. Així doncs, l’escenari del proper meeting serà el circuit de Motorland Aragón (Alcanyís) l’últim cap de setmana de juny.